fredag den 31. juli 2009

Klæder skaber folk...

Idag havde jeg en længere samtale på MSN med Miss'en om tøj. Da jeg lærte Hende at kende i foråret gik Hun ikke op i tøj. Nå ja noget skulle man have på og bare det var behageligt... Efter at jeg er begyndt at købe tøj med Hende i tankerne er Miss'en begyndt at interessere sig for hvad det er jeg iføre mig. Hun fortalte mig idag at Hun havde tænkt sig at hive symaskinen frem til september når jeg første gang skal møde Hende. Hun vil til at sy tøj til mig i stof, blonder og lak. Hun vil til at bestemme noget af det jeg iklæder mig. Det er en dejlig nyhed for mig fordi jeg godt kan lide tanken om at Hun også bestemmer fukdt ud på dette feldt. Før jeg lærte Hende at kende gik jeg med trusser og med lange kjoler/nederdele. Nu er jeg trusseløs og Hun vil have at jeg går med korte kjoler/nederdele, bl.a. for at "vise de smukke ben frem" som Hun udtrykte det. Hun har endnu ikke fundet en stil til mig, men det kommer nok.

Tanken om at Hun bestemmer så mange ting i mit liv efterhånden og påklædningen er en del af dem gør at jeg føler mig endnu mere som en rigtig tøs der har givet sin Miss den gave at give slip. Det fortjener Hun og jeg er parat til at Hun bestemmer mere af mit tøseliv. *smiler ydmygt*

torsdag den 30. juli 2009

Hvem er tøsen?

Når jeg er på chatten sker det ofte at personer kommer i det private rum med spørgsmålet "Hvem er tøsen" og så skal der svares efter bedste evne på ganske få linjer. Her på bloggen er der mere plads og nemmere at få et indtryk af hvem jeg er. En ting er sikkert: Jeg er en meget sammensat og afklaret person. *S*

Rent fysisk er jeg født i 1964, er 184cm høj og vejer lidt over 100kg (kan ikke huske den nøjagtige vægt - puha *b*). Jeg har langt, tykt rødt hår og brune øjne, og takket være mine internationale gener bliver jeg aldrig helt bleg men holder en solbrun kulør hele året. Jeg tog igennem 15 måneder kvindelige kønshormoner for nogle år siden og har idag en lille b-skål som jeg håber Miss'en vil synes om. Jeg lever 24/7 som kvinde og alle her i ejendommen, hvor jeg er beboerforkvinde, samt en hel del i Valby og omegn kender mig som Pernille. Derudover er der en del mennesker der ved at jeg også er tøs. *s*

I mit daglige liv er jeg kreativ, igangsætter, udadvendt og ledelsesorienteret. Jeg har livet igennem haft forskellige jobs, bl.a. indenfor de elektroniske medier og er ofte endt med at være chefen. Jeg har også lagt et stort arbejde i diverse foreninger og organisationer og har stor erfaring i bestyrelses- og rådsarbejde. Jeg søger indflydelse hvis jeg ønsker forandringer/forbedringer. Alt i alt er jeg ret udadvendt og mine internationale gener gør at jeg har et vist temperament, som bruges positivt, og jeg er også ret spontan. Jeg har ret let ved at komme i kontakt med andre mennesker, hvilket er godt i mit daglige arbejde som heks/shaman/terapeut. Derudover er jeg god til at få andre til at samarbejde, jeg har overblik og er god til at forhandle.

Som tøs får jeg brug for mine andre sider: jeg er den lidt tilbagetrukne der ikke søger fokus, laver ikke fejl for at blive straffet, Miss'en finder alligevel strafårsager *b*, og jeg tænder helt af på "den flabet slavetøs"-typen hvilket Miss'en hvis også gør. Som tøs tager jeg ikke initiativ medmindre det forventes. Jeg har sjældent specielle ønsker da jeg har det bedst med at det er Hende der bestemmer alt. Jeg synes ikke det er en tøs's opgave at bruge tid på at tænke og filosofere, men derimod være der for sin ejer og gøre livet lettere for ejeren. Miss'en har da al mulig grund til at blive forkælet og få omsorg. For mig er det en stor ære at være Hendes ejendom! Jeg har da mine lyster og grænser, men dem kender Hun inden Hun tager mig til sig. Jeg taler hvis jeg bliver spurgt og skal så vidt muligt undgå at gå i vejen eller være til irritation for Hende da jeg jo er Hendes ejendom og legetøj. For nogle år siden kom jeg kortvarigt hos et par som søgte en stuepige/slavetøs. Det var meningen at jeg bl.a. skulle holde hus og lave mad. Problemet var at Fruen i huset ikke havde ret meget at gå op i i den periode så hun både lavede mad til os 3, lavede kaffe, vaskede op osv., hvilket gjorde mig arbejdsløs. De havde også svært ved at acceptere ved måltiderne at når de havde sat sig så satte jeg mig ved bordet. De synes da at jeg bare kunne sætte mig når jeg havde dækket bordet. De havde mange ideer/fantasier mht. BDSM men var også ret nye, og det ovenstående samt andre ting gjorde at vi blev enige om at det ikke gik med mig som deres tøs. Den slags er jeg ret overbevist om ikke sker med Miss'en for Hun ved godt hvilken type tøs jeg er.

Selvom min dagligdag og min tøseside er ret forskellig føler jeg netop gør mig til en hel person der på forskellige tidspunkter får brugt mig selv konstruktivt og udviklende, og selvom det er forskellige situationer er jeg stadig den samme ligegyldigt situationen. Min aktive side gør at jeg føler det som en stor gave også at være tøs hvor jeg kan give slip og afgive kontrollen til Hende som vil have en så sammensat tøs!

onsdag den 29. juli 2009

På shoppetur

Efter at jeg har lært Miss'en at kende og især efter at jeg har givet mig selv til Hende er mine indkøbsmønstre ændret en smule: Jeg tænker over om det tøj jeg f.eks. køber ville være noget Hun synes om. Jeg ved at Hun ikke går vildt op i tøj, men ved også at Hendes tøs skal være pæn og tilgængelig.

Jeg havde en aftale med min veninde Malene om at vi idag skulle ud for at shoppe da jeg i den grad mangler sommerkjoler, synes jeg selv. Vi var lidt rundt og kigge og endte i Zizzi, som er en kædebutik for store piger, og en af dem ligger i Spinderiet her i Valby. Med Miss'en i tankerne fandt jeg 3 kjoler der hver især kostede 400kr (jeg prøvede nogle stykker). Den ene er mørkelilla (en af mine favoritfarver) med blondekant oppe foran brystet, let bomuld og til midt på låret. Jeg købte også en sort kjole i samme model. Den sidste er multifarvet med rød som bundfarve (jeg er også vild med rød). Det er også en let bomuldkjole men dog 3/4 lang. Ved alle 3 kan det ses at man ikke bruger trusser og det er lette sommerkjoler. Jeg håber virkelig at Miss'en kan lide dem for de er købt med Hende i tankerne.

Vi var i andre butikker men uden at finde noget. Jeg kan virkelig mærke at jeg har Miss'en i tankerne når jeg køber tøj. Det er ikke kun mig som person der køber, men også tøsen i mig der er indeover hvilket er en speciel men jogså dejlig følelse. Når jeg køber tøj plejer jeg at kigge efter tilbud på trusser. Det skal jeg ikke tænke på mere da jeg ikke må gå med trusser fremover. Det er endnu et punkt der viser at Hun har fået tøsen frem i mig på, noget jeg er meget stolt og glad for.

tirsdag den 28. juli 2009

Lidt netshopping

Havde lyst til at netshoppe lidt her til aften bl.a. for at glæde Hende. Jeg har købt et webcam som min veninde Engel anbefalede. Miss'en synes vist det er en god ide at Hun kan holde øje med sin tøs på afstand. *S*

Jeg var også lige forbi scor.dk's butik. Her havde Miss'en ønsket sig klemmer med vibrationer, og jeg skulle købe et par til Hende som jeg aflevere ved vores første møde, og et sæt her hjem til.
Kiggede lidt op andre ting i deres butik, men var vist ikke inspireret nok.

Jeg talte mef Miss'en i eftermiddags om en latexkjole til mig, men jeg har endnu ikke fundet nogen i str. 48-50 *suk* men jeg leder stadigvæk....

Forventninger...?!

Det føles som om tiden slæber sig afsted imod september hvor jeg skal møde Hende første gang, og det hjælpe at vi snakker sammen en del på MSN og mailer sammen. Jeg har også et par veninder jeg snakker lidt om det med.

Har jeg forventninger til Hende og de dage vi skal tilbringe sammen? Hm, ikke specielt. Efter en del år som journalist hvor jeg bl.a. har mødt en del kendte og kendt nogke af dem under private forhold plus jeg pgra. min udadvendte personlighed har mødt mange mennesker så møder jeg folk uden forbehold eller fordomme. Man spare faktisk en del energi ved det, og kommer ofte til at skabe positive relationer når der ikke er forventninger om hvordan modparten er. Jeg er nogen gange blevet beskyldt for at være for fordomsfri og har det godt med det.

Det hjælper naturligvis at vi har brugt rigtig mange timer på at skrive til hinanden på mails, chat og MSN så vi har en god basis for at mødes. Der er heller ingen forventninger mht. hvad der skal ske. Det står fast at vi skal snakke en hel del og at Hun skal forkæles. Hun har lavet en sort bog på sin hjemmeside til fuld udstilles og måske skal der afregnes ved første besøg. Hendes evt. planer kender jeg heldigvis ikke. Jeg er den type tøs der ikke ønsker at bestemme noget, ej heller hvad der skal foregå i en seance. Hvis en Herskerinde skal tænde mig af skal Hun bare sige "Idag bestemmer du hvad vi skal lave i seancen". Det er slet ikke mig, selvom jeg godt ved at det sætter visse krav til en Herskerinde, omvendet kender jeg en del Herskerinder der ikke vil at tøsen har noget at skulle sige. *S*

Jeg er overbevist om at det bliver vildt dejligt netop fordi vi har givet udtryk for en masse ting igennem månederne inden vi mødes, og hvis man netop ikke har en stor og flot plan for dagene så bliver det vist ikke helt skidt.

Faktisk har jeg det på samme måde med gaver til f.eks. fødselsdage og vintersolhverv: Jeg har ikke de vilde forventninger om dyre gaver og netop derfor bliver jeg kun glædeligt overrasket over det jeg får, og nogen gange virker gaverne netop derfor lidt overdådige. *SS*

mandag den 27. juli 2009

En god nyhed!

Så kom den gode nyhed: jeg skal for første gang møde Miss'en og ikke nok med det møde Hende på Hendes hjemmebane! Iiih hvor er jeg altså glad...!

Vi mødtes i foråret på Forums SM Øst, og siden har vi brugt mange timer på chats, lange mails til hinanden, mange timer på MSN og nogle få gange har vi talt i telefon sammen, og nu - ja nu vil Hun endelig møde mig. De mange timers kommunikation har betydet at vi efterhånden kender en del til hinanden, og nu skal vi så se hvordan det går når vi er over for hinanden, selvom vi ikke regner med at der bliver et problem.

Efter flere år som single og uden nogen mulighed for at være tøs (jeg fik som regel at vide af Herskerinderne at det var problematisk at jeg havde mange års erfaring som tøs) regnede jeg med at min tøsetid var slut. Jeg brugte tid på arbejde og især frivilliigt arbejde. Jeg chattede 2-3 gange hver måned inde på Forum, mestendels med folk jeg kendte og absolut ikke for at møde en Herskerinde og et dejligt menneske. Den første nat chattede vi i mange timer (ja det blev faktisk morgen *g*) og emnerne var mange. Hun virkede ikke skræmt over mine mange års erfaring selvom Hun ikke har så mange år som Herskerinde. Til gengæld har Hun noget jeg tror bliver vigtigt: Hun har en del erfaring som tøs og ved altså hvordan jeg har det i forskellige situationer, noget jeg nok kommer til at værdsætte mig. Jeg har igennem årene mødt folk irl som jeg har mødt på nettet og altid blevet skuffet, og brugt megen nettid på nogen der var fakes, derfor virker det sært sådan som Hun har væltet mig omkuld.

Jeg tænder helt af på Herskerinder der er iskolde og som råber. Til gengæld tænder jeg især mentalt på kvinder der stille og roligt tager styringen og hvor man godt er klar over at man intet kan bestemme. For mig er det vigtigt at kunne afgive kontrol og give slip - lade Hende bestemme tempo og emne. Jeg tænder ikke på Herskerinder der spørger "Hvad skal vi så lave idag." Nej, det er Hende der bestemmer og mig der er der for Hende og servicere og forkæler Hende som jeg bedst kan. Jeg er der for Miss'en og føler at jeg ikke kan sige nej til Hende lige meget hvad - andet vil føles som en hån. Bliver der sagt nej kommer det fra Hende og det er Hun i sin bedste ret til. Jeg føler mig så dejligt fortabt i Hende, noget jeg ikke har prøvet i rigtig mange år, og føler en ydmyg taknemmelighed fordi jeg er Hendes. Trods det jeg først skal møde Hende til september føler jeg mig som Hendes ejendom, ikke kun fordi Hun er Herskerinde men også pgra. Hende som person. De mange timers chat og skriverier har indfanget mig og jeg føler mig hjælpeløs og lykkelig. Jeg kender ikke Hendes planer med mig, men det betyder ikke noget bare Hun kan bruge mig, Hendes underdanige moongirl!

søndag den 26. juli 2009

Introduktion

Hejsa
Jeg er en transsexuel slavetøs på 45 som har fået til opgave af min ejer at lave denne blog, så både Hun og andre kan følge med i mine tanker, følelser og oplevelser som tøsen moongirl, et navn Hun har givet mig og som jeg er stolt af.
Jeg har mange års erfaring indenfor BDSM og er ret afklaret omkring mig selv og de ting jeg foretager mig. I det daglige er jeg heks/shaman og her er sexualiteten også en vigtig ting - altså at stå ved sig selv og hylde Moder Jord. I foråret lærte jeg så Miss'en at kende via nettet og jeg føler mig meget lykkelig, hvilket nok vil afspejles sig i mine blogs. *S*
Jeg er overbevist om at mine blogskriverier vil gøre at vi kommer tættere på hinanden og er forhåbentlig udviklende for os begge.