mandag den 31. august 2009

Dagen!

Så er den endelig kommet: Dagen hvor moongirl skal møde Missen og sin skæbne. Der har været en del nervøsitet de sidste dage; Miss'en har været syg pgra influenxa så moongirl der er heks/shaman har gjort sit for at dæmpe sygdommen. moongirl selv har været lidt stresset og træt men det er dog gået. Alt se ud til at klappe og om 5 timer sidder moongirl i lyntoget. Inden da pakker moongirl det sidste og pusler lidt om sit marsvin Pusser der skal være hjemme.

fredag den 28. august 2009

Ved havet, ved havet der er der så skønt...

En ting er det der sker i en privat have, en helt anden ting er hvad man kan foretage sig i en skov, men en tredje ting er BDSM på en strand. Det er naturligvis noget mere offentligt men kan godt lade sig gøre. Der er flere fredelige steder i Vestjylland nær Ringkøbing og det samme er tilfældet i Vedsyssel både syd og nord for Hirtshals. På Sjælland er der flere steder i Oddsherred og i Nordsjælland mellem Hundested og Helsingør. Syd for København mellem Karslunde og Køge er der også flere fredelige steder hvor det er muligt at dyrke BDSM, især bondage-delen.

Jeg har flere gange prøvet at ligge i en klitgryde kun iført reb og/eller kæder. Da jeg tåler solen ret godt så er der ikke fare for solskoldning, og ellers er det på med sololien. Bundet og måske endda kneblet i sandet er en behagelig oplevelse dog måske ikke helt hvis Hun samtidigt bruger spanskrør *piv*. Det er en speciel oplevelse at være bundet så man ligger på ryggen og så sand over hele kroppen så kun hovedet er synligt.

En af de smukkeste BDSM-oplevelser jeg har haft er at ligge i vandkanten bundet med reb så jeg var total hjælpeløs imens vandet strømmede omkring mig imens solen gik ned i Kattegat (det var oppe ved Rågeleje). Det var et smukt syn at ligge der og se solen glide ned i vandet imens jeg kunne mærke vandet omkring mig. Det siges at jeg nu også var et smukt syn liggende der i vandet. *smiler genert*

Jeg har også erfaring med at være lænket til en badebro imens jeg kunne iagtage Hende hoppe i og bade fra samme badebro. Der svømmede jeg så rundt under broen lænket til et af brofagene imens Hun og andre morede sig. Joh, stranden kan sagtens bruges til BDSM-formål, og er man diskret er der ingen der bemærker noget.

torsdag den 27. august 2009

Ude i skoven...

En ting er at dyrke BDSM i en have hvor der er relativt lukket af for fremmed, en helt anden ting er at gøre det i en skov hvor man ikke kan garantere hvem der dukker op.

Først gang jeg prøvede den slags var med min kæreste Laila, og det foregik i Grib Skov. Hun nød at binde mig på et tæppe i en lysning godt inde i skoven. Nogen gange var jeg kneblet og havde bind for øjnene. Et par gange var jeg pakket ind vita wrap. Hun kunne godt finde på at blinde mig et sted hvor der var let adgang til brændenælder. Det kan være meget romantisk at ligge bundet i en lysning imens Hun spiser frokost, og hvis jeg er heldig får jeg kov til at smage Hendes gyldne dråber. At ligge der bundet, kun med lyden af fuglefløjt giver en vis ro.

Vi var nogle stykker i SMil Kbh der arrangerede skovture for medlemmerne og turene gik altid til Hareskoven ved København. Den gamle del af Hareskoven er ret uforstyrret og god til BDSM, og jeg har også brugt den sammen med partnere i tiden løb. Der er nogle skjulte lysninger som er perfekte hvis man er til bondage eller afstraffelse. Jeg har da nogle gange været bundet imellem 2 træer og har smagt spanskrør eller ridepisk, nogen gange kneblet så ingen kunne høre mine klynk eller skrig.

I Tyskland har de nogle ret store skove hvor man for alvor kan firsvinde ind i en lysning langt fra trafikerede veje. Jeg har prøvet at være bundet i en bil med bind for øjnene og kneblet og efter et stykke tid lukket ud af bilen og med en kæde eller snor ført ind i en ukendt skov hvor jeg alene eller sammen med andre tøser er blevet straffet og bundet, f.eks. til et træ. Følelsen af at være så langt væk fra mennesker at ingen kan høre at man blive straffet og brugt er en ret speciel men også dejlig følelse fordi man som tøs "bare" bliver nød til at give slip. En enkelt gang blev jeg ført ud i en skov iført manchetter på hænder og fødder, halsbånd, bind for øjnene og kneblet. Efter en omgang med først en ni-halet gummipisk og derefter et spanskrør blev jeg lænket så jeg lå henover en høj og stor træstub. Min knebel blev fjernet og jeg kunne høre de 2 Herskerinde gik ihvertfald et stykke væk. Efter få minutter kunne jeg høre fodtrin. En mamds hånd rørte ved mit hoved hvorefter jeg fik en stor pik ind i munden. Efter få minutter sprøjtede han mig i ansigtet og en anden fyr overtog. I lang tid, måske en time eller mere slikkede og suttede jeg pik på 8 fyre. Mit ansigt var godt indsmurt i sperm, og jeg blev løsnet fra træstubben og lænket så jeg lå på ryggen hvorefter fyrene tissede på mig så både mit ansigt og overkrop blev gjodt våd. Derefter forlod de mig og jeg lå der godt sølet ind i nogle minutter indtil de 2 Herskerinder dukkede op. Jeg blev straffet for at være en tilsølet tæve med spanskrør og ni-halet læderpisk. Bagefter fik jeg tørt tøj på, blev bundet, kneblet og fik bind for øjnene inden jeg blev ført tilbage til bilen og kørt hjem, uden at vide hvem fyrene var.

Jeg var en overgang med i en cirkel af BDSM-hekse og vi havde ritualer og seancer ofte ude i skovene. Det fortæller jeg måske om en anden gang. Jeg kan varmt anbefale BDSM i en skov så længe der er mulighed for noget privatliv. *S*

onsdag den 26. august 2009

Garden's tales

Jeg har igennem årene haft en del oplevelser i BDSM'ers haver. Det giver en ekstra dimension at det foregår udendørs.

Jeg kendte et tysk par fra Køln som havde hus og en stor have. Deres ene nabo var også en del af den lokale scene, og den bagerste ende af haven gik ud til en mindre skov så der var ret fredeligt og rige muligheder i haven. Jeg prøvede flere gange at være bundet til 2 træer i forbindelse med afstraffelse. At stå der, kneblet og måske med bind for øjnene imens spanskrøret, ridepisken eller den 9 halet gør sin virkning er speciel. Det er også en ret speciel følelse at være suret fast til et træ i japansk bondage-stil. En enkelt gang var jeg nøgen, kun iført metalmanchetter på hænder og fødder samt kæder der gjorde mig hjælpeløs. Der lå jeg så i et mudderhul og kunne intet gøre. Ved siden af mig lå en anden nøgen tøs. Hvis nogen havde lyst så tissede de på os. Det morede flere af gæsterne at vi var smurt ind i mudder og hjælpeløst tog imod urinen. Som sagt var deres have stor med en del muligheder, og jeg har da også til bragt nogle timer pakket ind i vita wrap og bundet med reb og/eller kæder, enten på græsset eller i en af deres solsenge, enten i solskin eller i regnvejr (det sidste føles vildt dejligt).

Jeg har tidligere omtalt et lesbisk par fra det nordlige København som jeg kendte. De havde en stor have som også kunne bruges. Især deres hængesofa var god når man lå bundet, hvilke hændte af og til. Jeg har prøvet at ligge der pakket ind i vita wrap fra top til tå med en slange til munden hvori der kom urin. Mam var ret hjælpeløs i hængesofaen og kunne kun parere ordre. De havde et område med ret mange brændenælder og disse blev brugt ofte. Efter en omgamg med ridepiske eller spanskrør er det en smertefuld oplevelse at Hun lader brændenælderne glide ned over numsen og i skødet. Bundet til deres træ-rack kunne man ikke slippe. Her hang man så til fri afbenyttekse og straf lige meget hvad vejret var.

Jeg havde en kæreste der en kort overgang havde et hus med en lille have. Her nød Hun at straffe mig med spanskrør eller brændenælder eller spanskrør ligesom Hun nød at efterlade mig bundet der, en enkelt gang bundet til en drømmeseng hvor jeg skulle sove. Var jeg bundet nød Hun også at oversprøjte mig med koldt vand.

Det er en ret speciel ting at være tøs i en have, især hvis man ikke lige ved hvorfor man ligger der hjælpeløs.

tirsdag den 25. august 2009

Vita wrap...

Der findes en del ting i et supermarked som kan bruges til BDSM, f.eks. tøjklemmer, stearinlys, bestemte frugter og grøntsager og så vita wrap også kendte som madfilm. Igennem årene er jeg godt nok mange gange blev pakket ind i dette stof, og har også prøvet industri-udgaven som er kraftigere og findes i kæmperuller med forskellig farve. Jeg er blevet pakket ind i køkkenet, badeværelset (inkl. i et badekar), i stuen, i soveværelset, og ja endda i en have og i skoven flere gange. Det er en speciel følelse at f.eks ligge i en skov med bind for øjnene, kneblet, pakket ind i vita wrap med kæder der holder kroppen samt arme og ben imens regnen siler ned. Det er en følelse der er vidunderligt og kan anbefales.

Vita wrap der giver varme og kolde kæder virker godt sammen. Brugen af spanskrør på numse pakket ind i vw giver en ret intens smerte. Det samme gælder hvis ridepisk bruges. Isterninger under vw giver også en speciel følelse, også hvis stearin bliver brugt. Min første kæreste/Herskerinde Laila pakkede mig nogen gange ind i et kraftig lag vw hvor jeg også havde bind for øjenene og var kneblet. Derudover var jeg smurt ind i madolie. Efter indpakningen blev jeg lagt i en vandseng hvor jeg lå 1-2 timer. Det var en vild oplevelse fordi jeg følte at jeg svævede og fordi jeg var pakket godt ind var min hørelse begrænset. Der var kun store huller til næsen, men jeg gik et par gear ned og gik næsten i dvale og brugte ret lidt ilt, iøvrigt noget jeg har øvet en del så hjertet får en langsom og stabil rytme. Så kunne jeg ligge der og føle at jeg svævede. Det kan anbefales og er vildt afstressende. Egentlig er jeg ikke til BC (Åndrætskontrol), men har nogle gange været pakket helt ind i vw og lige før jeg får orgasme har Hun holdt mig for mund og næse i ganske få sekunder. Det kan virke meget stærkt for orgasmen, men er så også det jeg vil med BC, nok også fordi jeg kender folk for hvem der er gået galt med.

Vita wrap kan bruges på mange måder og som sagt har jeg en del gode erfaringer med det. Jeg kan godt lide den bløde overflade der alligevel kan klare en del og følelsen af at være i en anden magt totalt. Jeg har et par gange været pakket ind i vw og derefter pakket ind i malertape fra top til tå; så er man virkelig fanget til den andens nåde og så er det ret varmt...*s*

Det var en smertefuld lørdag aften

I midten af 1990'erne mødte jeg D som i en periode brugte mig som sin slavetøs når Hun havde lyst.

Okay, jeg var vist godt klar over at jeg havde lagt lidt i kakkelovnen; D og jeg havde været ude for at shoppe det meste af lørdagen og jeg havde været lidt kæk og lagt op til Hende velvidende at Hun havde ret små muligheder for at straffe mig imens vi var ude, selvom Hun truede med at straffe mig henover køledisken i Føtex. Mun kækhed og små uartigheder hang nok sammmen med at jeg ikke have set D i ca. en måned.

Efter shopping og indkøb endte vi hjemme hos D på Frederiksberg hvor Hun havde en stor lejlighed. Med det samme vi var kommet ind af døren fik jeg ordre på at smide nederdel og trusser. D satte varene ud i køkkenet og kom ind til mig i stuen. Jeg fik ordre på at lægge mig i Hendes store sofa på knæ med strittende numse. Hun hentede spanskrøret og fortalte mig at Hun ikke kunne huske hvornår jeg havde været så flabet og uartig. Jeg undskyldte på skrømt men vidste godt Hun javde ret. Det første slag ramte mine balder dog uden voldsom kraft og det samme skete med de næste. Langsomt fik Hun varmet mine balder op og det sved mere og mere og jeg pev højere. Jeg fik en hel del slag og de sidte 20 skulle jeg tælle. Derefter blev jeg sendte ud i køkkenet for at ordne kartofler og grøntsager, dog skulle jeg ikke stå op men fik ordre på at sidde på en hård træskammel. Jeg pev lidt og ømmede mig imens jeg sad der. Endelig var tingene ordnet og jeg fik lov til at stå lidt op.

Lige inden vi skulle spise gav D mig en kraftig omgang med spanskrøret og jeg fik lov til at sidde på skammelen imens vi spiste. Det var svært at sidde stille fordi jeg var så stribet og øm, og et par tårer kom da også frem. Efter maden vaskede jeg op og ordnede køkkenet.

D beordrede mig til at følge Hende ind i Hendes spankingrum hvor jeg blev sat i gabestokken. Hun kælede for mig krop og kælede for mit skød. Hun fandt en butt plug frem og efter lidt bearbejdelse fik jeg sat den op. Derefter blevjeg kneblet og Hun fandt en ridepisk frem som Hun brugte grundigt. Min i forvejen ømme numse var ret modtagelig overfor smerte så jeg begyndte at pive stille hvilket gjorde at Hun mente at det var tid for spanskrøret. Et tykt blev fundet frem og brugt grundigt. Jeg begyndte at græde men det tændte blot D mere. Jeg kunne mærke den kraftige smerte og kunne ike slippe væk. D holdt en pause og kommenterede min ret røde numse og fandt så et tyndt spanskrør frem som Hun brugte flittigt. Det gjorde så ondt og jeg græd ret meget. På et tidspunkt forvandlede smerten sig langsomt til noget andet som ikke føltes ubehageligt. Min gråd blev til klynken og D stoppede op. Hun fandt et tykt lys frem og jeg kunne mærke den varme stearin. Efter få minutter gled jeg ind i en orgasmeverden. Jeg kom til mig selv da D fjernede butt plugen og Hun gled op i mig med en strap-on. Først kneppede Hun mig stille og roligt og siden hen voldsommere. Det føltes dejligt. På et tidspunkt stønnede Hun og sank ned over mig. Efter en kort pause fandt Hun igen et tykt spanksrør frem og brugte det til at fjerne stearinen. Igen begyndte jeg at græde men Hun grinte bare og sagde at jeg skulle huske at flabethed og kækhed skulle straffes hårdt. Derfefter blev jeg løsnet fra gabestokken.

Resten af aftenen sad jeg på gulvet ved Hendes lænestol med en meget varm og smertende numse og da vi gik i seng gjorde jeg mit for at ligge uden det gjorde ondt. Da jeg vågnede næste morgen mindede nin bagdel mig om at være en god og sød tøs....

søndag den 23. august 2009

Ønske om at vise underkastelse

På et punkt har jeg altid været en speciel tøs: Når jeg har været ejet har det været vigtigt både overfor min ejer og overfor omverdenen at vise at jeg er ejet. Det kan være tøjstilen, smykker eller f.eks. halsbånd og/eller manchetter. For mig som tøs har det altid været en stor ære og en stor fryd at kunne vise at jeg er ejet. Miss'en og jeg har naturligvis også talt lidt om dette felt, og jeg ved at Hun går meget op i brug af manchetter og halsbånd, bl.a. fordi Hun er vild med lænker.

Jeg har tidligere været ejet hvor jeg på et tidspunkt gjorde mig fortjent til at gå med et specielt rødt halsbånd. Min Herskerinde Laila, mente på et tidspunkt at jeg havde vist underdanighed og kærlighed nok til Hende så jeg havde fortjent mit specielle halsbånd. Jeg bestod en prøve en weekend hvor Hun brugte mig på mange måder. Jeg vidste kun at Hun ville afprøve nogle ting, men ikke at der var en belønning. Hun afprøvede flere typer bondage af særlig hård type. Jeg blev holdt lukket inde i et lille rum hvor jeg var fastbundet til en seng. Jeg modtog Hendes gyldne dråber når Hun havde behov for det. Jeg tog imod de slag der kom fra spanskrør, nihalet eller hvad Hun syntes skulle bruges til slagredskab i de stillinger Hun valgte jeg skulle holdes i. Mange ting skete i en intens weekend fra fredag eftermiddag til søndag aften og det var til sidst så intenst at jeg ikke helt kunne følge med og huske alt. På et tidspunkt hvor jeg lå på ryggen fastspændt til en seng og mine brystvorter var godt misbrugte pgra klemmer og min mund stadig smagte af Hendes gyldne safter, og hvor jeg var højt oppe i sindsstilstand kiggede Hun ned på mig, sænkede sit hoved ned til mig og spurgte: "Hvad vil du føle hvis jeg skar dit hjerte ud med denne her?" Jeg så pludselig at Hun havde en lang kniv i sin højre hånd. Jeg svarede som sandt var: "Så vil jeg dø lykkelig." Derefter kyssede Hun mig længe og hedt, løsnede mig fra sengen, bad mig knæle på gulvet, forlod rummet et minuts penge og kom ind igen. I hånden havde Hun et smukt rødt halsbånd som jeg fik på, med besked om at det skulle bæres ved bestemte lejligheder så man kunne se at jeg var Hendes. Jeg var lykkelig og halsbåndet blev brugt flere gange bl.a. til fester. Da Hun skulle flytte til New York og vores forhold stoppede lavede vi et ritual hvor halsbånd blev tilintetgjort, men vores aatral forbindelse bibeholdt.

Jeg ved ikke om Miss'en har nogen specielle planer eller ideer med ejersymboler, men skulle Hun have lyst til f.eks. at bruge et halsbånd som symbol udover som redskab så vil jeg tage det som en meget stor ære jeg godt ved at der skal arbejdes for, og ser frem til den dag hvor jeg har gjort mig fortjent til at bære sådan et symbol. Jeg ved også at når man har fået symbolet så skal det at være ejet tøs holdes ved lige og ikke tages som en selvfølgelighed. At bære et symbol på at jeg er ejet tøs er meget stort for mig netop fordi det kræver alt fra mig.

lørdag den 22. august 2009

moongirl er tilbage...og tøsen trænger sig mere på...

Jeg er været væk i en uges tid...gik ned med stress pgra. mit arbejde som beboerrådsforkvinde. Som jeg har beskrevet før så har jeg et ret aktivt dagligdagsliv, og når jeg gør noget gør jeg det 100%. Det er der så, desværre, en del der misbruger, og i beboerrådet er vi 5 medlemmer og jeg laver 95% af arbejdet (og får ingen løn for det) og et par stykker er der af navn og slet ikke af gavn. Vi er ved at færdiggøre et stort Bolignet-projekt for de 143 lejligheder der koster ca. 3 millioner. Det er med gratis intern telefoni, billig fastnet-telefoni, nye dørtelefoner, billig og hurtig internet, egen hovedstation så vi bestemmer vores egne tv-pakker samt overvågning af opgangsdøre og parkeringsplads. Sammen med vores tekniske rådgiver er det hovedsagligt mig der har kørt dette projekt siden ideen kom op i foråret 2005. Der har været forskellige problemer undervejs med projektet men jeg har efterhånden en stor erfaring på Bolignet-feltet takket være dette projekt. Beboerne har især de seneste 3-4 måneder været utålmodige og jeg har ikke haft ro og privatliv i den tid. For en lille uge siden gik jeg ned med et brag pgra stress og har siden slappet af og sørget for fysisk og psykisk at komme. Flere har sagt de advarede mig hvilket er rigtigt men når jeg spurgte hvad alternativet var fik jeg ikke svar. Hver dag går det langsomt fremad og jeg glæder mig vildt meget til at besøge Miss'en i starten af september. Vi har været i kontakt næsten hver dag på MSN og Hun er en stor motivation for mig til at blive frisk igen.

Jeg har brugt dagene til bl.a. at tænke og har besluttet at drosle lidt ned for beboerrådsarbejdet, hvilket ikke er et problem når Bolignet-projektet er fukdført. Fremover vil jeg til gengæld gerne bruge mere tid på tøsen i mig og håber at Miss'en også har den slags planer. Jeg har været tøs for flere igennem årene, i kortere eller længere tid, men føler at dette er et specielt tidspunkt hvor tøsen for alvor får fodfæste og jeg har tillid til at det netop skal ske med Miss'en. Beboerrådsarbejde og arbejdet som heks/shaman er vigtigt ja, men udvikling af tøsen er også ret vigtigt for mig som person og det vil for mig blive det vigtigste i en lang tid fremover. Det ene udelukker ikke det andet, men jeg bliver nød til at erkende at tøsen nu kommer i første række hvis jeg skal udvikle mig.

Som nævnt tidligere glæder jeg mig vildt meget til at besøge Miss'en og holde min første sommerferie i 4år.

søndag den 16. august 2009

Jeg er Hendes - ligemeget hvad...

Som bekendt er moongirl en ret erfaren tøs der har prøvet mere end gennemsnittet og som er åben for mange ting, men der er jo altså også grænser - eller er der? Jeg har mødt en del slaver/tøser igennem årene der har sagt at de ville gøre hvad som helst for en S'er og de har som regel været ret uerfarne udi BDSM. For anden gang i mit liv stå jeg i den situation at jeg kan sige at jeg vil gøre alt for min ejer Miss'en. Naturligvis har jeg visse fysisk begrænsninger men bortset fra det er det svært at sige hvad jeg skulle sige nej til overfor Hende. Måske fordi jeg godt ved at Hun har sine begrænsninger og samtidigt kan se mine. Det er forskellen på mig og de omtalte uerfarne. *S*

Jeg kan konstatere at Miss'en er en meget special og SMuk personlighed som i den grad har indfanget mig og gjort mig mere til tøs end jeg turde håbe på, så ja jeg giver min tøsekrop og tøsesjæl 100% til Hende og så kan Hun gøre som det passer Hende for jeg vil være der for den dejligste Miss.

lørdag den 15. august 2009

Helhed og ærlighed

Jeg nyder at læse Miss'ens blog, også om de oplevelser Hun har som tøs. Jeg ved godt at mange slaver/tøser har et problem hvis deres ejer også har den anden side men hvis det er tilfældet skal man da blot glædes over også at kunne se den side af ens ejer. Jeg har selv i 2 perioder i mit liv været sexuelt dominerende og selvom jeg har lagt det bag mig lægger jeg ikke skjul på at det har været sådan.

Jeg må da indrømme at Miss'ens oplevelser som tøs er ret inspirende og giver mig noget fugtighed mellem benene. Jeg kan godt se Hende for mig siddende på en stol ved computeren med plugs i alle 3 huller og ville ønske jeg sad på gulvet ved Hendes stol. For mig er det en stor ære at Hun viser mig denne side som giver mig et ægte helhedsbilled af Hende.

I 1993-95 var jeg ejet af H som var en ung hardcore Herskerinde der godt kunne lide at bruge mig til diverse eksperimenter. 4-5 gange om året havde H behov for i en aften/nat at være rå slavetøs med ret få grænser. Jeg fik den store ære 3-4 gange at være til stede som Hendes tøs når det skete og var så sat i bur eller lænket til kors hvor Hun var spændt op. Der kunne jeg så på nærmest hold se min ejer bliver ydmyget og (mis)brugt velvidende at det gav Hende inspiration til at bruge mig efterfølgende. Jeg oplevede Hende få SMukke oplevelser og orgasmer og fik dermed et meget privat indblik i hvordan Hun var sat sammen, og det er jeg stadig stolt af at jeg fik lov til. Det er med samme holdning jeg kigger på Miss'en og håber lidt at få lov til at opleve Hende som irl-tøs hvis Hun vil give mig den ære.

Miss'en og jeg har også talt en del om det at kunne være ærlig og sige til og fra. Kommunikation er ret vigtigt i et forhold og hvis noget nager en er det bedre at få det sagt end det bare ligger der og gør ondt. Skulle det teoretiske ske (*G*) og jeg begyndte at kede Hende er det bedst at få det sagt så vi begge kan komme videre med vores liv. Som parterapeut oplever jeg ofte at folk der har relationer til andre ofte har problemer med at være ærlige overfor den anden og endda sig selv. Det er også derfor at jeg som regel siger nej til gifte mænd på chatten fordi de næsten aldrig fortæller konen at de har gang i noget andet end hende, og det har jeg ikke respekt for. Godt nok er jeg tøs men jeg er også en lidt kræsen og ærlig tøs. *SS*

En aften som model

Miss'en har fået kontakt på MSN til moongirls veninde Engel (hvilket moongirl er lidt nervøs for), og de 2 kvinder aftalt at moongirl skulle tage ud til Engels hus for at få taget nogle fotos i forbindelse med Engels burseng samt at give Engel noget tiltrængt massage.

Tøsen tog ud til Engel fredag eftermiddag og efter et par timers hyggelig snak samt noget god aftensmad gik de op til Engels soveværelse hvor Hendes dobbeltseng med bur nedenunder står. moongirl havde taget lidt skiftetøj med: en laknederdel, en fræk blondebluse samt en ret gennemsigtig blondekjole. Under ledelse af Engel stillede tøsen sig i positionerne til billederne, men da tøsen jo godt kan lide at blive fotograferet kunne hun selv ret hurtigt finde gode positioner. Først var der fotos af tøsen oppe i dobbeltsengen med laknederdel og blondebluse og derefter tøsen ved sengen. Til sidst blev der taget mange fotos af tøsen iført den gennemsigtige kjole inde i buret da Miss'en er vild med en tøs i bur. Engel mente at der kom mange gode billeder ud af fotosessionen hvilket tøsen ikke betvivler, især da tøsen blev en anelse fugtig imellem benene undervejs.

Derefter gik de ned i stuen, fik noget kold sodavand og så fik Engel en god gang massage (moongirl er uddannet massør). Den blev lidt sent før moongirl kom hjem til Valby, faktisk omkring 0.30 så det var en lang og givtig aften.

Nu håber tøsen at Miss'en synes om billederne som Engel vil sende til Miss'en via MSN og så er det spændende om tøsen kommer til at se billederne før de kommer på Miss'en hjemmeside, det er jo ikke sikkert. Tøsen er bare glad for at få lov til at blive brugt som Miss'en frække model og blive udstillet...

torsdag den 13. august 2009

Lænker og...lænker

Godt nok er jeg meget til reb og bondage, modsat Miss'en der mest er til lænker og kæder, men jeg forstår Hende nu godt for lænker har også sine fordele: Deres kølighed gør at de altid lige skal annoncere de er tilstede og ligger de i solen bliver de ret varme, de er pæne i brug hvis man skal trække rundt med en tøs, de snøre sig rundt om en tøs på en anden og fastere måde end reb og så kan man bruge forskellige typer låse til at fæstne/fastholde en tøs i kortere eller længere tid, og det er netop det at være fanget med lås som tiltaler mig meget. Tanken om at jeg fysisk kan bevæge mig rundt og foretage mig ting men låsen(e) minder mig om at jeg er Hendes og kan ikke komme fri er en vildt dejlig tanke.

Der findes også en anden form for lænke, en jeg altid har dyrket når jeg har været ejet, nemlig den mentale lænke. Den der gør at jeg, lige meget hvor jeg er, hvad jeg laver og hvem jeg er sammen med, tænker på Hende og føler mig som Hendes ejendom. Da Miss'en forbød mig havde trusser på fæstnede Hun den første mentale kæde fordi jeg hele tiden bliver mindet om at Hun valgte mine trusser fra. Den næste lænke var at jeg skulle lave denne blog med daglige indlæg så jeg dagligt er mindet om at tænke på Hende, hvilket jeg alligevel ikke kan lade være med. Efterhånden som vi får talt sammen og finder ud af at vi har mange ting til fælles som Miss og tøs laver det også en lille mental lænke fordi vi dermed finder en samhørighed. En samhørighed som gør at vi begge bliver nød til at være i dette Miss/tøs-forhold. Det kan godt være de mentale lænker er usynlige men vi kan mærke dem og jeg ved at ihvertfald 2 jeg kender kan fornemme dem.

Så når Miss'en udtrykker glæde ved lænker så er der nok en grund, og som Hendes tøs ser jeg det som en stør ære at være lænket fast så Hun ved hvor Hun har mig både nu og fremover...!
'

onsdag den 12. august 2009

moongirl på foto/film

Indtil foråret 1999 var jeg ikke særlig begejstret for at blive fotograferet. Jeg havde haft en del kontakt til medierne for at nedbryde fordomme om BDSM og transpersoner, men det var jo ligesom en form for arbejde at stille op til fotos og tv. I foråret 1999 spurgte min bedste veninde Malene mig om jeg ville være model i et lille projekt hun ville starte hvor der skulle laves BDSM- og fetishfotos. Billederne der var i sort/hvide og skule fotograferes af en prof-fotograf skulle udstilles og bringes i et nummer af SMil-bladet. Jeg var beæret og sagde ja. Foto-sessionen tog en hel dag og var en fantastisk oplevelse for mig og jeg så mig selv fra en ny og positiv vinkel.

Siden da har jeg virkelig haft lyst til at stille op til foto (og film), og er blevet fotograferet en del både med daglidagsfotos og mere frække fotos. Det er virkelig sket noget og selvom jeg ikke er modelstørrelse eller ret køn så har jeg for alvor fået lyst til dette felt.

Miss'en og jeg har talt en del om dette og Hun har virkelig lyst til at udstille mig ligesom jeg har lyst til at blive udstillet og brugt til fotos og film. Her er ikke tale om pæne dagligdagsfotos, men om frække, uartige og gerne perverse fotos af mig. Tanken om at der sidder en hel del derude og ser fotos/film af mig imens jeg bliver brugt og ydmyget tænder mig helt vildt. Det at der er nogen der tænder på det jeg udsættes for sætter vildt gang i noget i mig. Det at min lyst bliver udstillet og alle kan se at jeg tilhører Miss'en betyder meget for mig. Hun får kontrollen til at bestemme hvad billederne/filmen skal indeholde og jeg gør som der bliver befalet. Jeg er Hendes redskab til at lave frække pirrende fotos og jeg vil elske det. Det kan være BDSM- og fetishfotos eller pornobilleder, jeg går med til hvad Hun gerne vil have, og jeg vil helt sikkert nyde hver øjeblik af processen når billederne bliver lavet og især når de bliver lagt ud på Hendes hjemmeside. Jeg vil føle mig endny mere som Hendes tøs og ejendom når jeg ved at alle har mulighed for at se mig blive brugt og ydmyget.

Om jeg er nervøs for at blive genkendt? Som jeg skrev indledningsvis har jeg optrådt i medierne og alle omkring mig ved at jeg er tøs så jeg har intet at skjule, nærmest tværtimod. Jeg ønsker at blive udstillet og blive brugt til Hendes ideer for jeg ved at Hun meget gerne vil udstille sin frække tøs...vi starter formentlig med at lave fotos første gang vi mødes og jeg glæder mig helt vildt.

tirsdag den 11. august 2009

Moongirl og reb...

Idag var jeg i Silvan her i Valby for at købe nogle forskellige ting og kiggede så lige efter reb, men ak de havde kun tynde nylon-reb af den slags der kan give brandsår. Silvan har tidligere haft gode bomuldsreb ligesom f.eks. Bauhaus. Derudover kan sejlsportsforretninger anbefales. Det er trods alt billigere end at købe det i SM-forretninger og på pornosites. Ærgeligt for jeg ville gerne give Miss'en en lille reb-pakke på en 2-300 meter..*G*

Som man efterhånden kan læse her på bloggen har jeg flere passioner indenfor BDSM, og det gælder også for bondage. Det er både det at blive bundet og hvad hjælpeløshed kan medføre, men også bondage som en kunstart er interessant for mig, både de simple former og helt til japanske bondage som jeg dog ikke har vildt megen erfaring med. Udover det at blive gjort hjælpeløs er det også udfordringen at kunne komme fri. I 1990'erne var jeg af en del mennesker i SM-miljøet kendt som den lokale Houdini fordi jeg trods min store størrelse er ret smidig (nok fordi jeg som ung var elitesportsmenneske) og havde en vis evne til at kunne komme fri af selv ret kompliceret bindinger. Det skal dog siges at det er en balancegang fordi det ikke er alle S'ere M/K der synes om at deres tøs frigører sig fra de reb som de lige har brugt laaang tid på at lægge på hende. Derfor er det ikke alle overfor hvem jeg var Houdini, men dem der tog udfordingen op gav også tit nogle oplevelser med ret indviklet bindinger. Nogen gange var det rart bare at være bundet, gjort hjælpeløs og måske endda sexuelt brugt. Jeg har igennem årene læst mange bøger/magasiner om bomdage og været i en gruppe bestående af bondage-freaks hvilket har været meget lærerigt, og derfor har der også været mange oplevelser.

En af de lidt specielle lige godt 10 år tilbage. Jeg var inviteret til en mindre fest og viste kun at jeg skulle bindes, ikke hvordan eller hvorfor. Jeg havde fået besked op at jeg skulle være iført sort lakbody med åbning til brysterne, selvsiddnde sorte strømper og sorte stilletter. Heldigvis for mig regnede det kraftigt den dag så jeg havde min lange lakregnfrakke på som det eneste udover den befalet påklædning. Den lille intime fest blev holdt hos det lesbiske par nord for København som jeg har omtalt i et tidligere indlæg. Vel ankommet til deres hus blev jeg ført ind i deres spisestue hvor en anden tøs ventede i den samme slags påklædning. Vi blev bedt om at placerer os på knæene med ranke rygge som start. Jeg blev bundet med hænderne på ryggen og et reb fra hænderne ned til fødderne der også var bundet løst sammen. Derefter blev mit lange røde hår bundet sammen og et reb ført fra håret ned til fødderne så mit hoved tiltede bagover. En position der var en anelse ubehagelig i starten indtil ryggen slappede af. På brystvorterne blev sat nogle metalklemmer der kunne justeres så det ikke gjorde for ondt hvis de skulle sidde der længe. Lige inden gæsterne kom ind i den iøvrgt smukt pyntet spisestue (en hel del forskellige SM-symboler og røde velourgardiner for vinduerne) fik jeg stukket et tykt rødt alterlys ned i min mund og det blev tændt. Den anden tøs havde samme stilling som jeg og vi lignede nu to skulpturelle lysestager. Jeg var godt klar over at hovedet skulle holdes stille for at det lange alterlys ikke dryppede varm stearin. Der lå vi så på knæ under hele middagen som for os varede en evighed og langsomt men sikkert dryppede der stearin ned på mine kinder og hage fordi jeg ikke kunne holde lyset helt stille. Klemmerne gjorde deres til at jeg kunne mærke brystvorterne. Efter middagen blev vi løsnet og vores kroppe var ret ømme. Efter 5 minutters hvil blev vi sendt ned i kælderen til gildesalen der også var spankingrum. Her blev den anden tøs bundet så hun agerede fodskammel for en Domina og jeg blev bundet til en stolpe midt i rummet, dog var min lakbody fjernet fra min krop. Jeg var nærmest surret fast til stolpen og fik en gag i munden og fik bind for øjnene. Derefter kunne jeg mærke varm stearin dryppe på mine bryster og mave samt lår. Det var en intens følelse især fordi jeg var bundet så stramt til stolpen. Jeg kunne mærke orgasmebølgerne komme langsomt og jeg sukkede af fryd. Det betød dog at istedet for stearin fik jeg nu slag fra en ridepisk på lår, skød, mave og bryster. Min lyst ændrede sig men blev ikke mindre. Snart kunne jeg igen mærke den varme stearin og kort efter ridepisken. Jeg ved ikke hvor længe dette stod på men til sidst kunne min krop ikke mere og overgav sig til orgasmbølgem. Bagefter blev jeg løsnet og blev bundet til en seng i et mindre lokale hvor jeg snart faldt i en dyb søvn. Da jeg vågnede tidligt næste morgen var min krop godt øm, men på en behagelig måde.

Som sagt har reb altid været en stor passion og selvom Miss'en vist er mere til lænker ville det ukke undre hvis der sniger sig et enkelt reb eller to ind i vores seancer. Selvom jeg måske er lidt en Houdini vil jeg ikke løsne fra Miss'en greb om mig. *S*

mandag den 10. august 2009

Tøsen og latex...

Tøsen har altid godt kunne lide latex, men har aldrig haft ret meget af det, mest fordi det jo koster en del, så derfor har hun mestendels købt tøj i lak, hvis det skulle være fetish-tøj. Følelsen af latex er ellers både pikant og meget speciel, og noget latex føles som om man er fanget inde i det hvilket er en følelse tøsen godt kan lide. Der findes megen flot latex-tøj men det koster også vildt mange penge og meget af det kan ikke fås i Danmark. Som sagt har tøsen haft lidt, favoriten var et snørre korset i gammeldags stil i turkis fra Die Mask. Korsettet blev bogstavligt talt slidt op, men holdt i mange år.

Tøsen har kendt personer der havde latex som en meget stor passion og med skabe fukde af det, så tøsen har en del oplevelser fra både Danmark, Frankrig og Tyskland der indeholder latex, og har også været til en del fetish/rubberpartys.

Tøsen kendte i 1990'erne et tysk par fra Køln, en Domina og hendes transsexuelle partner der var switch. De havde igennem en lang årrække fra da de var helt unge samlet latex og havde et rum med flere skabe kun fyldt med latex af forskellige typer. Udover tøjet var der sko/støvler i latex samt diverse masker, heriblandt masker der var hudfarvet. Til et mindre party for Dominaer og deres slaver/tøser valgt Veronica, Dominaen, at tøsen skulle dresses op som lovedoll; dvs. at tøsen fik et korsage af latex på, latexstrømper, latexhandsker, alt i rødt og sorte stiletter. Så fik tøsen en latexmaske på der var lys hudfarvet og lagt kraftig make-up om øjnene samt en kraftig rød læbestift. Et halsbånd blev sat om halsen så masken var låst fast samt en lang blond paryk på hovedet så tøsen lignede en bimbo-dukke. Ansigtet blev fuldført med en ring der blev sat i tøsens mund så hun ikke kunne lukke munden. Derefter fik tøsen en mellem butt plug op bag i (hun var i god træning til plugs og fists dengang). Tøsen fik et sort langt slag om sig. Til sidst fik tøsen hvide manchetter på hænder og fødder. Sådan blev tøsen ført ud til bilen. Efter en kort køretur kom tøsen og de 2 Dominaer (jasmine var Domina i dagens anledning) til festen som så småt var igang. Tøsen blev ført hen til en læderbænk, slaget blev taget af hende og hun blev fæstnet til bænken på maven. Butt plugen blev fjernet og nu var tøsen fuldt tilgængelig for dem der havde lyst. De næste timer suttede tøsen pik på slaver og strap-on på Dominaer som også fornøjede sig med tøsens bagerste hul. Det var lidt hårdt for tøsen sådan at stå til rådighed men også dejligt. Det var en skøn oplevelse at være lovedoll for en aften, noget tøsen oplevede en enkelt gang siden og som tænder tøsen meget; netop det med at blive brugt til andres lyster uden at kunne sige fra. Det dejlige latex-tøj gjorde absolut ikke oplevelsen dårligere selvom tøsens 2 huller var godt ømme og slidte bagefter...*b*.

Et andet par tøsen kendte i den sidste del af 1990'erne var et lesbisk par fra det nordlige København som også havde en stor passion for latex. Tøsen besøgte dem tit i deres store hus i en periode. De var begge S'ere og havde et par faste slavinde det så, inklusive tøsen. Nogen gange var tøsen hos dem i en weekend som stuepige og ikke andet, eller 1-2 dage som deres prøveklud for deres lyster som nogen gange kunne være ret grænseoverskridende. En gang da tøsen var på besøg blev hun iklædr en lang kjole af latex; indeunder kjolen havde tøsen et stramt korset, strømper, handsker og en trusse med anaædildo, alt sammen i blå latex. Derudover fik hun stramme støvler i sort læder. Hun fik derefter manchetter på hænder og fødder. I manchetterne var sat kæder så hænderne ikke var langt fra hinanden og det samme med fødderne. Hun skulle så servicere de 2 kvinder, men det var ikke nemt pgra. kæderne og de 2 Dominaer blev snart utilfredse med tøsens langsommelighed. Til sidst besluttede de sig for at tøsen skulle stoppe. De tog hende ind i et lille lokale med en jernseng og en gammel madras. Her fik tøsen en latex-maske på med en tyk slange til munden, huller til næsen, lukket ved øjnene og lukket ved ørene så det var op til de 2 kvinder om tøsen skulle høre noget. Tøsen blev lænket til sengen på ryggen uden kontakt til omverdenen, og efter at have vænnet sig til stilheden slappede tøsen af. Efter et stykke tid hvor tøsen havde det en smule varmt blev der åbnet ved ørene og hun fik bekendtgjort at det var spisetid, og derefter blev der lukket ved ørene igen. Kort efter kunne hun mærke noget i slangen og så kom den første slimet klump havregrød ned i hendes mund, Hun sank den og den næste kom glidendende. Det var en tynd form for havregrød der havde en speciel bi-smag. Havregrøden var ikke kun lavet på vand men også på urin. Smagen var måske ikke den bedste, selvom jeg elsker smagen af urin, men det var ret ydmygende at ligge der i latex-tøjet lænket til en seng og så blivet fodret på den måde...tøsen blev vildt tændt af hvad der skete og kunne ikke få nok af at blive ydmyget sådan. Efter hvad der føltes som ret lang tid lød det i ørene at tøsen havde fortjent et lille hvil. Efter endnu et stykke tid blev tøsen løsnet fra sengen, vendt om på maven, trusserne fjernet og en af Dominaerne tog tøsens analt, hvilket var ret let da jeg var meget våd for neden.
Bagefter da tøsen havde været i bad fik hun at vide at de 2 kvinder havde talt meget om at bruge/straffe en tøs på ovennævnte måde og mente at jeg var den tøs der var mest velegnet, selvom jeg ikke ved hvorfor. De 2 Dominaer blev også ret tændt af at bruge mig sådan og 2 gange senere er jeg, pgra dårlig opførsel eller sløseri blev straffet på lignende måde. Så vidt vides har de eksperimenteret videre med denne specielle straffeform med en af deres faste tøser. Kombinationen af stram latec, fastspænding og tvangsfodring har vist sig at være noget tøsen tænder voldsomt på, nok fordi jeg er helt i Hendes magt og det er jo lige mig.

Jeg ved at Miss'en godt vil se mig i latex, så det er lidt spændende hvad Hun kan finde på at iklæde mig og gøre ved mig, men det vil fremtiden måske fortælle...

søndag den 9. august 2009

Spanskrør...!

Et af de interesser Miss'en og jeg har tilfælles er spanskrør. Jeg både elsker og frygter spanskrør. Følelsen lige inden det rammer numsem, smerten når det sker, og den brændende fornemmelse i minutterne efter slaget. Der er flere forskellige længder og tykkelse mht. spanskrør og det er da også det der giver forskellige typer smerte. De smalle lange spanskrør med en tynd svirpende lyd er dem jeg frygter mest fordi smerten er så intens når de rammer, især hvuis bagdelen ikke er opvarmet. Jeg har kendt flere Herskerinder der synes at straffen er bedst når bagdelen ikke er opvarmet...

Mit liv som tøs indeholder naturligvis mange oplevelser med spanskrør. Det var min første kæreste/Herskerinde, Laila, der viste mig glæderne ved spanskrøret. Hun var ligeså vild med dem som Miss'en og brugte ofte spanskrør og gerne som eneste strafredskab. Hvis Hun, ved vintertide, synes at jeg var specielt uartig kunne Hun finde på at sende mig ud i sin have, give mig 2-3 minutter derude hvorefter jeg fik lov til at komme ind i stuen, bukke mig forover og modtage den straf Hun havde udset mig. Det skete 4 gange og jeg glemmer aldrig den smerte jeg oplevede fordi Hun altid brugte de tynde spanskrør til det. Jeg var meget sød i dagene efter at være blevet straffet sådan, og græd altid fordi det både gjorde ondt og var ydmygende.

Siden har jeg mange oplevelser med spanskrør. Mange Herskerinder finder at spanskrøret er et godt strafferedskab og et godt pirringsredskab. Ligesom det kan bruges til at straffe med kan det ligesom de fleste piske også bruges til at pirre med, både på bagdelen, på lårene, i skødet og på brysterne. Brugt rigtigt kan den pirrende oplevelse gøre at man får lyst til som tøs at mærke den smerte det pågældende spanskrør kan give.

I årenes løb har min numse, bryster og lår været i kontakt med mange typer spanskrør og har pivet samt grædt en del tårer. Hver gang jeg får at vide at jeg skal straffes med spanskrør gyser jeg. Både fordi jeg frygter smerten og den ydmygelse straffen er, men også fordi jeg nogle få gange har oplevet at få orgasme udelukkende pgra. et spanskrørs ihærdige kontakt til min numse.

Nogen gange er det vist godt at man som tøs ikke kender slutpunktet for en seance fordi det ville skræmme, men når man så står der har jeg altid oplevet at det var en god oplevelse. Sådan en seance var jeg med i tilbage i sommeren 1994. Det var en sen aften i SMil Kbh hvor jeg, min kæreste og en veninde var de sidste tilstede. De 2 kvinder mente at jeg havde været flabet og uartig i løbet af aftenen og trængte til en ordentlig afstraffelse. jeg blev lagt over en læderbænk og efter en kort opvarmning hvor min kæreste brugte hænderne til at smække min bagdel, gik vores veninde H igang med at bruge spanskrør. I de næste timer fik jeg et ukendt antal slag med spanskrør. De 2 kvinder fik afprøvet flere typer klemmer på mine brystvorter og mit skød. På et tidspunkt holdt de en pause og drak sodavand og spiste parisertoasts. Min kæreste syntes jeg også skulle have lidt at indtage så Hun gumlede noget parisertoast godt og grundigt, lagde resterne på en tallerken og så kunne jeg spise det der var serveret. Imens gik Hun ud på toilettet med et stort glas og kom ind med det fyldt til kanten med varmt urin som jeg begærligt drak. Derefter fortsat seancen og det eneste slagredskab de 2 kvinder brugte på mig var spanskrør. Min bagdel var meget øm og jeg græd en del tårer men var også glad for at de straffede mig. På et tidspunkt fandt H et stort stearinlys frem, tændt det og dryppede den flydende stearin ned på min ødelagte bagdel. Smerten var ret vildsom men også dejlig og ret hurtigt kunne jeg mærke bølgerne af orgasme. På et tidspunkt befandt jeg mig i det der kaldes subspace og husker kun en smuk følelse og noget smukt lys. H bragte mig ud af subspace og fik mig nogenlunde tilbage til virkeligheden efter nogle minutter. Jeg kunne konstatere at både min numse og mit skød var dækket af stearin. Jeg lå på gulvet på maven. De 2 kvinder begyndte at slå stearinen af min bagdel med hver sit spanskrør og jeg pev og græd dog uden at sige fra. Til sidst blev jeg bedt om selv at fjerne det sidste stearin fra numse og skød.
De 2 kvinder var glade men også trætte og det var nu ikke så underligt for vi havde været igang med seancen i næsten 7 timer. Da jeg er massør gav jeg de 2 dejlige kvinder massage på deres arme og hænder da de var noget trætte og ømme, og bagefter stod den på morgenmad og kaffe inden vi tog hjem. Der gik 4 dage før jeg kunne sidde ned uden det gjorde ondt og der gik 11 dage før huden på min numse var genskabt. Det var en utrolig smuk seance som ingen af os havde regnet med skulle blive så vild for så havde vi nok sagt fra indledningsvis. For mig stå det som en af de smukkeste seancer bl.a. fordi det eneste slagredskab var spanskrør og jeg fik set og følt de ting som sådan nogle kan udrette.

Som nævnt tidligere ved jeg at Miss'en har en forkærlighed for spanskrør og ved at Hun har oprustet sit lager af spanskrør til når jeg skal møde Hende. Jeg er også godt klar over at flere af forseelserne i den sorte bog skal straffes med spanskrør. Kort sagt: Jeg kommer til at gyse af angst og fryd mange gange i fremtuden for det har Miss'en sørget for!

lørdag den 8. august 2009

At blive formet....

Igennem årene har jeg mødt mange Herskerinder som har fortalt mig at det er mine mange års BDSM-erfaring der gør at de ikke er interesseret i mig fordi "jeg så ikke kan formes fra grunden". Ja, jeg er en afklaret person og jeg kender mange af mine egne grænser, men når jeg møder et nyt menneske føler jeg samtidigt at noget nyt i mig finder sted og jeg er motiveret til at blive formet. Miss'en og jeg har talt en del om dette og føler begge at det er en ære at være med i den proces. Hun fordi Hun får lov til at forme mig som Hun ønsker, og jeg fordi det lige er mig Hun vil forme som Hun vil have det. Jeg har altid haft et ønske om at blive formet af den Herskerinde der ejer mig, dvs. blive som Hun vil have det, tøjvalg, frisure, evt. smykker, hvilken type tøs jeg skal være, hvad jeg skal foretage mig, kontrol af min sexlyst osv. For mig er det en meget stor ære at kunne give min frihed til Hende og dermed give Hende den fulde kontrol over mig. Det er en meget langsom proces og det er vi begge godt klar over og mener begge at det er sundt at den er langsom så vi kan følge med i processen uden at blive hægtet af. Blot sådan en ting som at jeg nu er trusseløs 24/7 gør mig meget motiveret til at lade mig forme som Hun ønsker det, og jeg har en dejlig, men også speciel følelse for det. Jeg tror motivationen betyder meget samt at vi har fokus på at tale om de ting der sker i processen. En ting er hvad jeg og Hun ønsker/ideer for fremtiden mht. at forme mig en helt anden ting er de reele muligheder, som dog nok er mange. Som sagt er de manglende trusser en reminder om hvad jeg er ved at give mig ud i, og selvom vi ikke er langt i processen føler jeg at det er netop Hende der får muligheden/æren af at forme mig til den totale tøs (hvad det så end er). Altså Hende jeg føler er den rette til at forme mig til noget særligt. Der er ingen tvivl om at man her på bloggen vil kunne følge en langsom men afgørende udvikling for mig som person/tøs og for vores indbyrdes forhold. Noget vi og læserne af denne blog kommer til at lære af.

Jeg og Hun ønsker at jeg bl.a. skal være Hendes tøs, påklædningsdukke og udstillings"genstand" og hvem ved hvad fremtiden ellers bringer? En ting er sikkert: Jeg er parat til at lade mig forme efter Hendes hoved, også selvom jeg har mange års erfaring med BDSM (eller måske netop derfor).

fredag den 7. august 2009

Is i det gode vejr

Vejret i dag har været fantastisk. Jeg elsker når det er varmt og jeg er vild med is så jeg besluttede at gå ned til Valby. Jeg tog den nye lilla lårkorte kjole på, redte mit lange røde hår, lagde en diskret make-up (lys øjenskygge, sort mascara og orange læbestift), tog de sorte sandaler på og hængte den lille skuldertaske over venstre skulder og gik ud i solen. Jeg gik ned til en af vores mange isbutikker og købte en soft-ice og fandt en ledig bænk. Da jeg kom til isbutikken havde jeg godt lagt mærke til 2 fyre i 30'erne der sad på en af bænkene og de kiggede på mig. Imens jeg sad på bænken hørte jeg at de talte sammen dog kunne jeg ikke høre hvad de talte om nen lagde mærke til at de kiggede lidt engang imellem. Jeg spiste isen stille og roligt imens jeg lod tungen slikke soft ice'en i stille glidende bevægelser så det godt kunne virke lidt erotisk. Imens jeg gjorde det tænkte jeg på hvad Miss'en ville sige hvis Hun så det. Diskret kiggede jeg over på de 2 fyre der lo stille engang imellem. Da jeg var færdig og fik tørret min mund gik jeg forbi deres bænk og hjemad. Den ene piftede stille efter mig da jeg passerede dem. Indrømmet jeg havde håbet på mere end et pift og der var fugtigt under min korte kjole må jeg indrømme. Jeg gik stille hjem imens jeg i tankerne forestillede mig at de 2 fyre tog mig med hjem til en af dem og brugte mig som deres erotiske legetøj. Da jeg kom hjem kiggede jeg straks forbi Forum men der var dødt så jeg tog istedet et langt bad hvor jeg kælede for mig selv. Jeg er spændt på om jeg støder på de 2 fyre igen og om der sker mere end noget fugt under min korte sommerkjole...

torsdag den 6. august 2009

Hvorfor blogge?

Først vil jeg da lige sige at jeg ved at der er læsere derude i cyberspace bortset fra Miss'en og det er dejligt at vide. *S* En af dem der åbenbart har læst de indlæg jeg har skrevet har spurgt mig hvorfor jeg egentlig blogger?

Det er der flere grunde til. For det første er det Miss'en der har beordret mig til at blogge. Det gjorde Hun udfra at når vi endnu ikke har mødt hinanden, og når det er sket så er afstanden mellem os geografisk stor, og jeg kan via bloggen fortælle, forklare og redegøre for tanker, ideer og lyster så Hun bedre lære mig at kende som tøs og person. På en blog er der, modsat MSN og chat mere ro til at skrive mere og dybdegående. Derudover er bloggen en af flere miligheder for at udstille Hendes tøs's lyster og ideer samt de oplevelser tøsen måtte have. Miss'en har bl.a. meget planer om ret ydmygende og frække fotos, men andre tiltag kommer måske hen ad vejen. Tøsen har tidligere prøvet at andre Herskerinder har udstillet hende og kan vildt godt lide det, men med Miss'en føles det på en lidt anden måde hvor tøsen nåde føler stor lyst og stor ære i at blive udstillet for alle og enhver. Det føles rigtigt og smukt. Lige meget hvordan eller hvor Miss'en vil udstille tøsen skal Hun bare gøre det for tøsen vil elske det.

Tøsen tænker iøvrigt også mere over tanker, følelser og oplevelser når hun skriver blog-indlæggene og sender samtidigt smukke tanker til Miss'en. *S*

onsdag den 5. august 2009

Den sorte bog...!

Kort efter at jeg havde lært Miss'en at kende talte Hun om at lave en sort bog da Hun synes jeg ofte var lidt for kæk og lidt for flabet/uartig og da Hun ikke kunne huske det hele mente Hun at en sort bog var velegnet. En sort bog med hvad Hun mente jeg gjorde galt/mine uartige utalelser osv. samt afregning af det. Hun mente dog ikke at en lille fysisk sort bog hjalp på min opførelse, men mente at hvis den blev anbragt på Hendes hjemmeside ville det måske have en afskrækkende virkning. Hun bestemmer så beslutningen er Hendes, men det er svært ikke at sige sin mening også selvom det gør ondt, *piv* Jeg skal lige lære ikke at sige alting og tænke mig godt om inden jeg gør noget for ellers kommer det i den sorte bog så alle kan se hvor uartig/flabet Hun synes jeg er. Jeg synes selv at jeg både er sød og ydmyg men et kort kig i den der sorte bog siger noget andet. Hun kan godt lide at udstille mig, også når det gælder min åbenbart dårlige opførsel, og jeg har anerkendt at det kun er Hende der bestemmer så jeg må som tøs tage de straffe der kommer og gøre det bedre fremover, også selvom det er svært i starten. *suk*

Hvis du google på moongirl og bricksite kommer siden med den sorte bog op. Bogen får flere og flere opslag...!

tirsdag den 4. august 2009

En klemme på tøsen

Idag kommer en længe ventet pakke fra Scorshoppen. Miss'en ønskede sig nogle klemmer der vibrede og som tøsen havde omtalt før. Der var 2 sæt i pakken: 1 sæt til Miss'en som Hun får når vi mødes, og 1 sæt til tøsen, da Miss'en synes det var en god ide der også var et sæt her i Valby.

Både Miss'en og tøsen har begge et eller andet med klemmer og Miss'en har mange forskellige typer klemmer blandt sine redakaber. Tøsen har altid tændt på klemmer, og de rigtige eller sat rigtigt på kan alene give tøsen orgasme. Tøsen har igennem årene prøvet mange forskellige typer klemmer; de små miniature-metalklemmer der bider hårdt og som ikke skal sidde for længe på brystvorterne, der er de gode gammeldags tøjklemmer der kan sidde mange steder på kroppen og som kan justeres i fjederen (engang satte en Herskerinde 21 træklemmer i tøsens skød hvilket var både smertefuld og ret specielt *smiler stille), der er strømførerende metalklemmer der giver en meget speciel følelse hvis de bliver sat fast i kønsdele eller brystvorter og så er der de store plastic-klemmer man bruger for at holde dugen på plads på et havebord. Det er en type der ikke er for ømskindet personer men giver en meget speciel form for smerte fordi trykpunktet er bredt. Joh, der findes mange dejlige typer klemmer med hver deres måde at påføre smerte på.

Tøsen har flere typer fetish og klemmer er en af dem, og hun ser frem til hvad Miss'en kan finde på at gøre med dem *ser længselsfuld ud.

mandag den 3. august 2009

Miss'en

Hun er smuk, dejlig og selvom jeg endnu ikke har mødt Hende endnu virker det til at være rigtigt at jeg er Hendes. Hun er ikke bare Miss'en men også et dejligt menneske.

For nogle mennesker har de det godt med at Herskerinden er Herskerinde og ikke andet. På den måde er Hun også lidt en fantasi de kan røre ved. Jeg er ikke sådan. For mig er det vigtigt at jeg også står overfor et rigtigt menneske der har sin dagligdag ligesom jeg har min dagligdag hvor jeg ikke kun er tøs. Altså et menneske med alt hvad det indebære.
Da jeg oprindelig mødte Hende på Forum var Hun vist lidt overrasket over hvor nemt det var at tale med mig, selv de meste private ting gik det hurtigt med at få sagt. Jeg beroligede Hende med at fortælle at det er en af gaverne guderne har givet mig. Jeg er tillidsvækkende og lytter. Der er en del personer som jeg aldrig har mødt irl men som siger at takket være mig har de truffet nogle vigtige og gode beslutninger; dvs de takker mig for at jeg har hjulpet dem med det, men jeg siger altid at jeg bare lyttede og at de selv traf beslutningen. Jeg har hørt og læst meget fra folk igennem årene og er taknemmelig for at kunne hjælpe.

Jeg tror det betød meget for Hende at jeg også kende de private og dagligdagsting om Hende, og det betyder meget for mig at det er en hel person jeg står overfor. En person der både er dagligdags og samtidig Miss. Det betyder også at jeg som tøs kan være mig for Miss'en er den samme også selvom Hun "bare" er ude for at handle eller lign. Helhed har altid været vigtigt for mig og en hel Miss er nu smukkere end en i små bider.
Hun er ikke bare den dejligste og smukkeste Miss men også den dejligste og smukkeste person man kan støde på, bl.a. fordi Hun vil eje mig! *SS*

søndag den 2. august 2009

Mænd....!?

Jeg længes vildt efter at møde Miss'en. Både mit sind og min krop længes efter at være hos Hende. Da vi, desværre, er så langt fra hinanden geografisk, har Hun sagt at Hun gerne vil udlåne/udleje mig. Jeg har på fornemmelsen det nok også kommer til at ske ovre hos Hende (blot en tanke fra en tøs).

Derfor har jeg de få gange jeg har været på chatten forsøgt at se om nogen vil låne/leje en ejet tøs og det har ikke været let. De fleste synes at tøsen enten er for lille eller for stor (ja, jeg er en stor tøs og Hun har det godt med det og Hendes ord er lov). Nogen har givet udtryk for at mine små b-skåls bryster er for små. Jeg vil gerne have lidt større bryster, men Hun er tilfreds med deres størrelse. Det er enten par eller mænd jeg har talt med og nogle af mændene vil enten underkaste sig Hende eller lidt ufatteligt: have at Hun skal underkaste sig deres lyster - og ups så er jeg kun et redskab for at de kan få kontakt. Generelt har de fleste mænd og par været ret useriøs og mange kan slet ikke forstå at Hun ikke bare vil have mig for sig selv. Nu er Hun ikke den eneste der udlåner/udlejer sin tøs/slave, og det kan da godt være at det lykkedes at finde seriøse personer, men de fleste mænd virker mere som om de i fantasien er til det men ikke i realiteten. Som tøs vil jeg gerne udlånes/udlejes til personer som gerne vil bruge mig som de aftaler med Miss'en og jeg er stolt over at Hun tillader dette, men jeg forstår godt at de fleste mænd ikke får noget god sex når de ikke har kvalitetskrav til sig selv. Som jeg plejer at sige til Miss'en: "Mænd...! *suk*".

En ting er hvad jeg som tøs gerne vil og hvad Miss'en gerne vil men der er jo en tredie part som åbenbart er svær at finde. Well. jeg har jo stadig den dejlig og SMukke Miss og det er jeg lykkelig for.

lørdag den 1. august 2009

En masse smukke mennesker

Tøsen var lørdag sammen med 2 veninder til Copenhagen Pride Parade 2009, der hylder det at en maae mennesker har forskellige typer sexualtitet og stadig kan være sammen. Paraden started på Fr. berg Rådhusplds og endte på Kbh's Rådhusplads. Der var både bøsser, lesbiske, bisexuelle, transsexuelle, drags, transvestitter, SM'ere og fetishisters tilstede. Tøsen og hendes veninder var med fra starten, spiste frokost og så paraden slutte med diverse taler og en masse musik. Årets parade var naturligvis præget af de succesfuldte World Out Games.

Det var en smuk oplevelse mættet med intryk der giver håb om en lidt bedre verden og en dejlig ro i tøsen bagefter!