søndag den 29. november 2009

En tæves natlige drømme...

Jeg har de seneste dage haft svært ved at komme i seng fordi jeg tænker en del over det jeg har sammen med Miss Louise og fordi jeg længes imod d. 8/12 hvor jeg skal besøge Hende, og det er måske også derfor jeg drømmer mig om Hende for øjeblikket. Det er ofte ikke noget specifikt jeg drømmer, men dog var nattens/morgenens drøm med en del (perverse) detaljer som Miss Louise helt sikkert vil læse om, så derfor skriver jeg dette indlæg.

Jeg sidder i et bur i en spankingkælder. Jeg er iført halsbånd med Hendes navn samt manchetter på hænder og fødder. Derudover er jeg nøgen, bortset fra den kyskhedsting jeg har låst fast i skødet og de 2 ringe der sidder i hver sin brystvorte. Mine bryster er lidt større end den b-skål jeg har i virkeligheden og de er bundet op med kæder. Jeg har også en ring i næsen og en tatovering på den ene balde med Hendes mærke. Spankingkælderen bliver brugt af både Miss'en og en anden Herskerinde og deres forskellige slaver. Når de ikke bruger den er der forskellige mennesker der lejer mig, tæven, til BDSM og sex. Mine 2 huller bliver grundigt brugt hvilke jeg nyder. Jeg er ofte i gabestokken eller på korset, og min krop er prydet af diverse mærker fra forskellige seancer. Jeg sover i buret og spiser af en skål. Når jeg er i buret og sover der tisser jeg i en rød spand. Mit liv handler i denne drøm om et liv i lyst og vel at mærke Hendes lyst. Når Hun har lyst til at afreagere eller få afløb for sine fantasier så er det mig, tæven, der bruges. Jeg fulgte mit hjerte som førte mig ind i buret. Jeg er tættere end nogen sinde på mig selv.

Jeg vågnede med en dejlig følelse og masser af energi som blev brugt på en lang gåtur i Søndermarken, hvor drømmen fik lov til at bundfælde sig. Som regel kan jeg huske mange ting fra mine drømme, og nogen gange genkalde mig de glemte. Den dejlige følelse fra drømmen har fulgt mig hele dagen, og nu er der ikke helt så lang tid til d. 8 december... *S*

fredag den 27. november 2009

tanker fra en forventningsfukd tæve

Denne oversigt er ikke tilgængelig. Klik her for at se indlægget.

onsdag den 25. november 2009

Svar på spørgsmål

Jeg har fået nogle spørgsmål via e-mail og vil svare på dem her, forhåbentlig til glæde for læserne. Har du også spørgsmål kan du skrive til mig på misspernille@yahoo.com og jeg vil svare her på bloggen, medmindre du har brug for et personligt svar. I dagligdagen er jeg samtaleterapeut og sexolog og har siddet i en sexrådgivning (telefon).

1) Jeg er blevet spurgt om jeg synes alle skal springe ud og for en hver pris? Nej naturligvis ikke, for der kan være grunde til ikke at gøre det, men har man en fast partner mener denne har krav på at vide ens skjulte sider også hvis man er til SM, er transperson eller hvad man nu er. Jeg har bl.a. talt med en del kvinder igennem årene som er gået fra deres mænd fordi de, f.eks. efter 20år fortæller deres kone at de har en sexuel skjult lyst og at de har besøgt prostituerede for at få den type sex de ønsker. Konerne/kæresterne går som regel ikke pgra. den pågældende lyst (kvinder er mere tolerante end mange mænd tror), men fordi manden ikke har vist dem tillid og hvad lyver han så også om? Derfor er det vigtigt at kunne være fortrolig med sin partner. Måske vil jeg fortælle om nogen af de eksempler jeg kender hvor det gik rigtigt godt at fortælle partneren det. *S*
Problemet med rigtig mange skabs-personer er at de har et forvrænget negativt billede af at være ude af skabet. Som jeg skrev i et tidligere blogindlæg har jeg haft relativt få dårlige oplevelser. Jeg kender en anden transsexuel som arbejdede som brandmand og var bange for hvad der ville ske hvis han/hun, iøvrigt i en moden alder, ville springe ud af skabet. Ja, konen gik, men kontakten til de store børn var der og da hun tog skridtet fortalte hun det på arbejdspladsen. Hun mistede sit job som brandmand, men fik et godt job i alarmcentralen hvilket hun var ret glad for.
Husk på at det er os der er derude der tager kampen og har valgt at gøre det, bl.a. for dem der stadig er i skabet. Verden havde været kedeligere uden os åbne. Jeg kan ikke leve på en løgn og gør også helst ting 100% så derfor er det naturligt for mig at leve som den jeg er. Tager man hoppet ud af skabet skal man huske en anden vigtig ting, ligemeget hvad man åbmer sig med: Huske at opføre sig ordenligt. Er man del af en minoritet, det være sig at være handicappet, politisk, religiøst eller sexuelt, så vil ens opførsel i det offentlige rum have betydning for andre af samme gruppe. Det betyder at hvis man begår noget kriminelt eller bare noget meget dumt så smitter det af på andre. Det gør at vi andre skal kæmpe endnu hårdere for accept og helt ærlig vil jeg godt bruge min tid på noget andet. :)

2) Er det virkelig mig på profilfotoet og på Miss Louises hjemmeside under "moongirl" http://www.bricksite.com/misslouise ?
Ja det er mig. Okay jeg er nok ikke ligefrem SMuk (selvom Miss'en siger noget andet og Hun har altid ret), men som skrevet ovenfor så gør jeg ting 100% og da Miss'en tænder på at jeg bliver udstillet (det er også en af grundene til jeg har denne blog), og Hun kræver at jeg bliver fotograferet når Hun har lyst så står jeg gerne model til stort set hvad som helst. Jeg har ikke været ude for noget ubehageligt i alle de år jeg har lagt ansigt og krop til fotos og film/tv, bortset fra kommentarer fra mænd der synes at jeg er "vildt grim og ulækker" og "en grim syg bøssekarl", og vi har jo ytringsfrihed her i landet så jeg svare, hvis jeg gider, hvad jeg synes om dem og deres holdning. Iøvrigt kan jeg jo ikke være bøsse da det kræver at jeg er mand og kun er til mænd, og bøsser er helt sikkert ikke til mig...*fniz* Så ja jeg står gerne frem med ansigt og er stolt over at være ejet af verdens dejligste Miss!

3) Jeg har tidligere nævnt i andre blogindlæg at jeg vil gøre alt for Miss'en. Kan det være rigtigt med ordet "alt"?
Ja, jeg vil gøre alt det Miss Louise ønsker af mig. Man skal jo lige huske at der er en dyb forståelse imellem Hende og mig, og at Hun ikke er en extrem Miss der ønsker at skære i mig, sætte ild til mig eller lign.. Jeg har set, især mænd, der på chatten vil gøre alt for en dominant person de ikke engang kender, og det er i virkeligheden i deres fantasi de ønsker at stå til rådighed for alt. Vi har alle dage hvor vi er mere pivet/ømskindet end andre dage. Jeg ved at Miss'en, heldigvis trods alt, har sine naturlige begrænsninger bl.a. fordi Hun er et menneske med medfølelse og kærlighed. Det vil sige at jeg ved at jeg formentlig kan leve op til Hendes ønsker om at gøre alt. Jeg har en dyb tøsekærlighed for Miss Louise og har svært ved at se hvor jeg ville sige fra. Jeg føler dybt inde at der er min pligt og mit held at jeg som Hendes ejendom får lov til at give alt i mig til Hende. Jeg føler en stor lykke ved at have den mulighed. Jeg kender jo oså mine begrænsninger qua de mange år jeg har dyrket BDSM og det ved Hun jo også godt.
Husk: Alt kommer jo an på den der har styringen. :)

fredag den 20. november 2009

En kort tur til Istedgade...

Torsdag talte Miss'en og jeg om den lange ønskeseddel Hun har sendt mig mht. jul og Hendes kommende fødselsdag. Den laaaang ønskeseddel kræver en del penge og dermed en masse kunder til ludertæven, altså mig. Så Miss'en beordred mig til at tage ind til Istedgade torsdag aften. Så det gjorde jeg. Jeg tog et langt varmt bad, sørgede for at min krop og skød var helt glat. Jeg lagde en pæn makeup og fandt tøj frem. En lang lilla kjole der er nedringet og med lange slidser, sorte selvsiddende strømper og naturligvis ingen trusser. Jeg fandt min lille (luder)taske frem, mørkebrune læderstøvler samt min lange sorte lakregnfrakke (der var stadig lidt regn i luftem).

Jeg tog bus 1A ind til Hovedbanegården og gik ned i Istedgade. Nede ved Maria kirkeplads holdt der en ambulance og en politibil så jeg gik videre ned til mellem Club 34 og Gasværksvej. Efter godt 20 minutter stoppede en 4 hjuls trækker. Det var en fyr der tidligere havde brugt mig i sin bil. Jeg steg ind og vi talte sammen. Første gang vi var sammen tog han mig bagfra, men inden da havde jeg suttet hans pik stiv og denne gang ville han prøve kun at blive suttet til han kom. Jeg fik 100kr. og vi kørte over i nærheden af Fisketorvet. Han parkerede og jeg fandt hans pik frem. Den var halvstiv og jeg begyndte at sutte den blidt og langsomt. Så slikkede jeg op og ned ad pikken og brugte tungen grundigt hvorefter jeg tog pikken i munden og suttede lidt hårdt og derefter meget blidt. Efter nogen minutter kom han i min mund og jeg sank begærligt hans ladning og slikkede pikken ren. Derefter talte vi lidt sammen og han fik min e-mail adresse. Han kørte mig over på den anden side af Dybølbros Station, jeg steg ud og gik over til Skelbækgade. Jeg gik et stykke ned ad gaden og fandt ud af at der var en alfons med sine afrikanske piger, der trak der for ham så jeg gik tilbage og ned til den ende jeg kom fra og gik lidt rundt indtil en fyr stoppede sin bil og spurgte om jeg var ledig. Jeg sagde ja og steg ind. Han var relativ ung og smilende. Han sagde at han var ret ny mht. at få fat i en luder men ville gerne suttes. Vi kørte ned langs banelegemet og parkerede med udsigt til Postterminalen. Jeg fik 100kr som jeg stak i tasken. Han ville gerne bruge gummi, fandt et frem og satte det på pikken. Jeg tog den i hånden og den voksede ret hurtigt. Jeg tog den i munden og suttede blidt. Egentlig er jeg ikke vild med at sutte en pik der er pakket ind i et kondom, men alt for kunden. :) Jeg brugte tungen og suttede skiftevis og han stønnede højt da han kom. Han takkede mig meget glad og jeg steg ud. Jeg var tæt på Hovedbanegården og da byen virkede ret død gik jeg op og tog 1A hjem til Valby.

Da jeg kom hjem tog jeg et hurtigt varmt bad og satte mig ned ved computeren og loggede ind på Forums SM-Øst. Det var ikke meget jeg fik tjent og hvis vejret er godt lørdag tager jeg måske ind for at trække medmindre jeg får nogen til at besøge mig i min varme lejlighed istedet. *S* Jeg fik desværre ikke noget pik i mit nederste hul, selvom jeg for øjeblikket er vildt liderlig, men håber der snart sker noget...

onsdag den 11. november 2009

Total ydmyget....

Miss Louise har beordret mig til at fortælle om en speciel oplevelse jeg havde i efteråret 1994 da jeg kom sammen med B. B var i perioder nymfoman. Mange mænd fantasere om at møde sådan en kvinde men B havde det som regel ikke vildt sjovt. Forestil dig at du er vildt liderlig, men for hver orgasme du får har du lyst til 2. Du kan simpelhen ikke få nok og komme til bunds i orgasmehavet. Din lyst bliver større og ikke mindre. Sådan kunne B have det i op til 2 uger i træk. Det var som regel udmattende og Hun kunne blive agressiv og det gik tit udover mig når Hun fandt på noget sadistisk og ydmygende.

Efter en lang aften/nat hvor jeg stod til rådighed for B og Hendes lyst der ikke blev slukket faldt B i søvn om morgenen. Jeg lå og tænkte over hvad der ville ske når Hun vågnede og min ret ømme tunge bevidnede at jeg havde forsøgt at tilredstille Hende. Det samme gjaldt mine hænder. Jeg havde også kneppet Hende med en strap-on hvilke gav Hende flere orgasmer, men tændte Hende mere. Jeg faldt i søvn og fik 2 timers hvile inden B vågnede. Hun havde dog fået ca. 4½time. Hun gik ud i køkkenet og jeg kunne høre at Hun spiste morgenmad og lavede kaffe. Jeg havde fået ordre på at blive liggende på min madras. Efter et stykke tid kom Hun ind med en tallerken og en skål. På tallerkenen lå der små stykker brød som B havde tygget godt og grundigt og skålen var næsten fyldt af Hendes morgenurin. Jeg fik at vide at det var en tæves morgenmad. Hun spyttede mig i ansigtet efter den besked. Jeg spiste og drak hvad Hun havde givet mig. Derefter fik jeg ordre på at kravle op i sengen og ligge på alle fire med numsen i vejret. B fandt gummihandsker, glidecreme samt små metalklemmer frem og klemmerne blev sat på mine brystvorter. B kælede for mit skød og smurte mit bageste hul ind i creme. Hun lod et par fingre glide ind og efter et stykke tid var hele Hendes hånd inde. Jeg klynkede, lukkede øjnene og nød Hendes behandling af mit hul. Hver gang jeg var lige ved at få orgasme stoppede Hun. Til sidste tiggede og bad jeg, men Hun stoppede, tog gummihandskerne af og sagde at nu vidste jeg lidt om hvordan Hun havde det. Jeg var vildt liderlig men vidste at der intet var at gøre. Hun fandt noget tøj frem til mig og fandt tøj til sig selv og meddelte at vi skulle på sexklub for jeg kunne jo ikke tilfredstille Hende. Jeg følte mig ydmyget og tog tøjet på. Det var en ret kort nederdel, en nedringet bluse og selvsiddende strømper. Det hele i sort. Derudover fik jeg sorte stiletter og et tyndt halsbånd på. B lagde en kraftig makeup i mit ansigt. Hun havde selv en meget kort næsten gennemsigtig sort kjole og højhælede stiletstøvler i læder der var sorte med små røde hjerter. Hun bad mig bukke mig frem over stuebordet og så spankede Hun mig med først hånden og siden med en tawse til min bagdel var højrød. Det var straf for at være en sløv tæve og for at Hun ikke fik megen søvn. Inden Hun ringede efter en taxa lagde Hun selv en kraftig makeup. Vi kørte derefter ind til Vesterbro.

Inde i sexklubben blev jeg bundet med hænderne på ryggen siddende på en skammel med ansigtet ved et gloryhole så jeg kunne sutte dem der brugte hullet. Selv fandt Hun nogle fyre der ville kneppe Hende. I hvad der føltes meget længe sad jeg og suttede imens jeg kunne høre Hende i nærheden stønne og skrige i liderlighed (Hun larmede altid når Hun var liderlig og fik orgasme. På et tidspunkt kom Hun hen og løsnede mig fra skamlen og førte mig hen til en sofa hvor jeg skulle ligge ned. Hun fortalte at Hun var blevet brugt af 9 fyre i sine 2 nederste huller og jeg skulle slikke Hende ren. Jeg gjorde som beordret og slikkede Hende ren. Bagefter havde Hun et glas i hånden og hældte indholdet udover mit ansigt. Det var sæd nogle fyre havde sprøjtet ned i glasset. Derefter hev Hun mig ud i et badeværelse hvor nogle fyre pissede udover mig så mit tøj blev gennemblødt. Jeg følte mig som en beskidt tæve og Hun spyttede mig i ansigtet imens Hun kaldte mig ret mange ydmygende ting. En fyr havde lovet at køre os hjem, og herhjemme tog han mig ind i skralderummet, beordrede mig ned på knæ og jeg suttede hans pik indtil den sprøjtede udover mit ansigt og hår. B grinte ad mig og jeg græd stille og underligt nok følte jeg mig lykkelig.

Da B og jeg var kommet op i lejligheden fandt Hun ridepisken frem og straffede mig hårdt, efterfulgt af tawsen. Imens Hun straffede mig kaldte Hun mig de værste ting og truede med at sende mig ud for at trække eller låse mig ned i en kælder i lænket tilstand hvor hvem som helst kunne bruge mig når som helst (det var flere år før jeg rent faktisk blev brugt som ludertæve af en anden Herskerinde). På grund af den manglende søvn var jeg både sårbar, modtagelig for ordene og træt. Imens Hun afstraffede og ydmygede mig løb tårene ned ad mine kinder hvilket fik Hende til at ydmyge mig mere og rykke mine grænser. Jeg følte mig som den værste slavetæve og det ringeste man kunne møde men jeg følte mig også lykkelig fordi Hun havde total kontrol over mig og mine følelser og skubbede mit syn på mig selv. Langt om længe stoppede Hun og min numse var godt forslået. Hun bandt mig til en træstol så jeg kunne mærke min stakkels bagdel. Hun gik ud i køkkenet og rumsterede rundt og efter et stykke tid kom Hun tilbage. Hun satte en skål foran mig og tog en stor ske og fodrede mig med noget lidt slimet havregrød med urin i. Hun hev i min bluse så den gik i stykker så Hun kunne komme til mine bryster. Med en hånd hev Hun i mine brystvorter og med den anden tvangsfodrede Hun mig. Noget af grøden faldt ned på mine bryster hvilke kun morede Hende. Hun smurte noget af grøden ud i mit ansigt og på mine bryster og fortalte mig hvor ussel og ringe en tøs jeg var. På et tidspunkt løsnede Hun mig fra stolen og førte mig ud på badeværeæset.

Ude på badeværelset fik jeg ordre på at sætte mig ned i badekarret, mine hænder blev bundet foran mig og derefter hældte Hun resten af grøden ud over mig. Hun spyttede mig i ansigtet og stillede sig op og tissede udover mig. Hun sagde at jeg kunne blive i badekarret og tænke over hvor ussel jeg var, slukkede lyset og lukkede døren. Jeg sad der i kort tid, men var så træt at jeg faldt i søvn siddende i badekarret. Jeg vågnede efter et stykke tid og kunne høre B få orgasme. Jeg var lidt forvirret for jeg havde ikke hørt nogen ringe på og hørte ikke andre stønne. Igennem længere tid hørte jeg Hende komme den ene gang efter den anden. Så blev der stille og efter et par minutter åbenede Hun døren til badeværelset og tændte lyset. Hun spyttede igen på mig og fortalte at det da var godt at Hun selv kunne give sig selv dejlige orgasmer når Hendes tæve ikke kunne. Hun fortalte at Hun både var ret sulten og træt og løsnede mine bånd, beordre mig til at tage et bad og rydde op i badekarret. Efter badet og oprydningen smed jeg blusen ud og det andet til vask og gik ud i køkkenet hvor Hun lavede mig. Jeg kyssede Hendes fødder og takkede fordi Hun havde været så hård imod mig. Under spisningen talte vi længe om det skete og vi var begge klar over at vi havde opnået noget specielt. Jeg følte mig meget lykkelig trods den totale ydmygelse. Efter maden vaskede jeg op og konstaterede at klokken var over 23. Ikke underligt jeg var træt. Jeg gik ind til B som allerede lå i sengen hvor jeg også var velkommen, trods alt, og efter lidt snak faldt vi i en dyb søvn. Næste dag fandt jeg ud af at B stadig var liderlig, men det er vist en helt anden historie...

tirsdag den 10. november 2009

Livet uden for skabet

Dagen idag er lidt en speciel dag for mig og det vender jeg tilbage til lidt senere. Da jeg var teenager havde jeg den opfattelse at når jeg forlod skabet håbede jeg på at få accept af bare et menneske. Måske ikke særligt optimistisk men jeg troede at det blev en stor kamp. Det er jo også mange år siden. *s*

Som 17årig var jeg inde i Huset hvor der var en udstilling lavet af SMil Danmark. Der mødte jeg en veninde og vi endte hjemme hos mig og over en kop te fortalte jeg hende at jeg var masochist og transsexuel. Hun var selv interesseret i SM og var dominant. Egentlig var hun ikke overrasket over at jeg var hvad jeg sagde det jeg var. Ingen af os havde nogen praktisk erfaring, men hun dominerede mig psykisk imens vi gik i gymnasiet. I 1984 var jeg 7 måneder på højskole i Vrå hvor jeg fortalte et par stykker om mig selb. Siden mødte jeg et par kvinder og endte med at dyrke lidt blid SM. De var selv ret uerfarne. Jeg gik nogen gange ud sent om aftenen og om natten klædt som kvinde. I 1986 mødte jeg Laila som var livstil Domina og som fortalte mig ar hvis vi skulle være sammen skulle jeg leve som den kvinde jeg jo egentlig er. D. 3 september 1986 gik jeg ud som kvinde i dagslys og så var skabet definitivt lukket bag mig. Arbejdsmæssigt gik jeg stadig i bukser, men mit hår var langt og flere i min omgangskreds kendte til mig som Pernille. I 1989 kort inden Laila flyttede til New York meldte vi os ind i SMil Kbh. Her mødte jeg andre jeg havde det godt med og endte siden i bestyrelsen og blev senere formand. Jeg begyndte fra starten af 90'erne at være i medierne, også de landsdækkende tv- og radiokanaler samt aviser. SNil var ret aktive i 1990'erne som var et godt årti for at nedbryde fordomme og aflive tabuer. Både i 80'erne og 90'erne arbejdede jeg som journalist og studievært på både lokalradio, både græsrods- og kommerciel radio og havde en kendt stemme så det kunne bruges når jeg holdt foredrag, blev interviewet eller når SMil havde stand på sexmesser. I disse år havde jeg ingen problemer. Jeg fik megen ros og mange synes at jeg var modig, selvom jeg selv synes at det var naturligt for mig at leve det liv jeg ønskede. Jeg er ikke modig for jeg følger blot mit hjerte som jeg plejer at sige. Jeg var aldrig ude for dårlige ting og var en fyr lidt ubehagelig var han som regel fuld og fik at vide af mig at han lige skulle lige slappe af. Op igennem 90'erne havde jeg forskellige kærester, et par stykker var selv med til at nedbryde fordomme, så det var accepteret at jeg gjorde de ting jeg gjorde. Udover mit journalisarbejde havde jeg et firma hvor jeg tog ud som DJ og jeg mistede ikke kunder fordi jeg var kendt som Pernille og SM-er, ligesom de radiostationer jeg var tilknyttet ikke mistede reklameindtægter. Dem der havde reklamer i mine programmer gjorde det fordi jeg lavdede gode ting i radioen og folk lyttede fordi det de hørte var godt og ikke fordi jeg var i medierne eller var på sexmesser. Jeg mødte og talte med mange mennesker og fik mange positive tilsagn. i 2000 meldte jeg og flere andre os ud af SMil men nu var jeg begyndt så småt at hjælpe folk takke være internettet. Årene gik og jeg tænkte jo ikke over at jeg var lidt anderledes. Joh nogen kiggede når jeg var ude på gader og stræder. Jeg er jo 184cm og ikke nogen lille kvinde, men tager man de skridt jeg har taget så vil nogen synes at man er mærkelig.

Her i Valby er jeg et kendt ansigt. Jeg er opvokset her, efter nogen år som barn/ung på Frederiksberg og Vanløse, vendte jeg i 1985 tilbage til Valby da jeg flyttede hjemmefra, og i foråret 1987 var jeg med til at starte Radio Valby hvor jeg lavede mange ting og endte som daglig leder og solgte reklamer. Jeg forlod Radio Valby i januar 1989, men nogen kan stadig huske den tid. I august 2002 henvendte en journalist sig fra ValbyBladet. Hun havde bemærket mig i gadebilledet og ville lave et portræt af mig. Jeg tænkte "nåh, ja det kommer vel en lille artikel på en af de sidste sider men okay". Ret overrasket kunne jeg konstaterer da ValbyBladet kom ud d. 18 september at jeg både var på forsiden med stort foto og hele side 10. I månederne efter blev jeg stoppet af andre Valby-borgere på gaden, fik e-mails og breve, og en her i ejendommen ville have hjælp til at springe ud som transvestit og 2 andre her i Valby ville også have praktisk råd til hvad de kunne gøre hvis de skulle hoppe ud af skabet som transvestit. Jeg har tidligere fortalt her på bloggen at jeg bl.a. arbejder som massør, healer og samtaleterapeut, og fik lige pludselig flere par som klienter, par der havde ondt i sexlivet. Jeg må sige at alt i alt var det en positiv oplevelse at være i den lokale avis.

Som sagt havde jeg meget få dårlige erfaringer med at være ude af skabet. i 2004 fik piben desværre for en stund en anden lyd. I 2003 begyndte der at være problemer med unge her i Valby, hvoraf et stort flertal er 2. generations indvandrere. En del af dem kom ud i kriminalitet, og en hel del begyndte at hænge ud forskellige steder, også her på ejendommens araler selvom de ikke har noget at gøre her fordi de ikke bor her. I det første ½år af 2004 blev jeg overfaldet 5 gange af en gruppe unge. De kastede bl.a. sten, jord og flasker efter mig. Som regel undgik jeg skader og sagde at vi kunne slås istedet. Da jeg jo er stor turde de ikke. Jeg er svagtssende og bor i en ejendom forbeholdt blinde/svagtssende selvom 50% af beboerne er almindeligt seende. Nogle af disse unge rødder troede at jeg var blind, og en blind trans er vel den bedste skydeskive... Problemet for dem var ar jeg efter hvert overfald kontaktede jeg politiet. Efter det femte overfald gik jeg til pressen. Jeg ville simpelhen ikke finde mig i det. En ting er at jeg, fordi jeg er ude af skabet, er udsat men den slags rammer også dem der gerne vil ud af skabet, og almindeligt blinde blev også overfaldet. Jeg var både i TV-2Lorry og Ekstra Bladet med et budskab til bl.a. politiet om at gøre noget, og i en kort periode var der ofte en politibil forbi ejendommen. Der var ikke den store opbakning fra det daværende beboerråd, hvilke gjorde at jeg i 2005 stillede op til en post i beboerrådet og fik mange stemmer fordi mange beboere ønskede at det skulle ske noget. Problemet med unge rødder udefra der hænger ud her er ikke væk men nu har vi overvågning hvis noget skulle ske.

Så kommer vi endelig til d. 10 neovember. Den dag i 2004 hentede jeg min daværende kæreste Helene Louise oppe på Valby Station. Vi fik varm kakao hos 7-Eleven og gik hjemad. Ved Vigerslev Alle skole råbte en ung mand "Pernille Pernille", men da vi ikke kendte fyren gik vi over fodgængerovergangen og ned mod ejendommen. Nede i ejendommens søljegang kunne jeg høre nogen komme løbende bag mig og sørgede for at vi gik til side for at give plads. Da den løbende person kom op på siden af os stoppede han op 1 meter fra mig og kylede en 2,7 kilo mursten i hovedet på mig. Alt blev mørkt i nogle sekunder og jeg vågnede op liggende på jorden med blod udover det hele og kunne konstatere at der var et hul i min pande. Helene Louise ringede 112 og efter 10 minutter kom en ambulance. En del mennesker var kommet til inklusiv Vigerslev Alle skoles viceinspektør der havde hørt rygter om overfaldet. Efter en tur på hospitalet hvor de ikke gjorde meget men lukkede hullet men nogle syninger (jeg havde blod i håret flere dage efter), en tur hos politiet hvor jeg lavede en anmeldelse og hvor de talte med Helene Louise, så gik jeg igen til Ekstra Bladet, som brugte en hel side med farvefoto, med en bøn om at finde gerningsmanden og til politiet om at gøre noget. Helene Louise og jeg er ikke kærester mere, men er meget tættet veninder og d. 10 novembers oplevelser gør at vi er ret tæt på hinanden og vi denne dag tænker vi tilbage til den dag hvor mit liv ude af skabet var tæt på at koste mig livet. 2cm til højre og murstenen havde smadret min tinding. Heldigvis er pandebenet ret tykt og det er mit held og jeg takker guderne for at jeg er her.

Jeg er en stærk person med en fightervilje og det gør at jeg ikke er kravlet ind i skabet igen. Joh de 5 overfald fik mig til at blive nervøs og ængstelig, men overfaldet d. 10/11 gjorde at jeg, efter at være kommet ovenpå ville gøre noget ved det. De unge rødder holdt sig fra mig efter at jeg i foråret 2004 gik til pressen og mit halssmykke, et pentagram som for mig hylder Moder Jord, er de bange for, fordi både hos en del kristne og musliner symbolisere det "det onde øje". Det betyder at rødderne aldrig tør stå ansigt til ansigt med med. Det at jeg rent faktisk overlevede overfaldet gør at nogen af dem har en blanding af respekt og frygt for mig, hvilket jeg kan bruge positivt. Den 15årige dansker der smed mursten i hovedet på mig blev fanget, kom i retten og fik en latterlig mild dom. Inden han blev fanget nåede han at stjæle mobiltelefoner fra 2 drenge og forsøgte at kvæle den ene af dem. Han fik 3 maneders ubetinget fængsel som blev streget over af de 1½måneds varetægt. Derudover fik han 9 måneders betinget fængsel og 170 timers samfundstjeneste. Under retsagen vidnede bl.a. en 13 årig og en 14 årig dreng for mig, hvilket jeg synes er modigt og flot. Efter jeg var i medierne efter de 5 overfald og siden efter d. 10/11 fik jeg mange mails og telefonopringninger fra folk, fra hele landet. der ville give mig moralsk støtte. I 2005 var jeg sammen med Helene Louise og 2 andre venner en uge på sommerferie i Søndervig på den jydske vestkyst, og her mødte jeg mennesker der genkendte mig og som også mødte mig med et positivt sind. Den store opbakning gav mig ny energi på at gøre noget, hvilke denne blog forhåbentlig også gør, og det har også vist mig at mit liv udenfor skabet i de mange år ikke har været forgæves. Mit liv som tøs hos Miss Louise er kendt af mange, bl.a. dem der kigger på bloggen her, og igen har der kun været positive tilbagemeldinger, selvom mange naturligvis ikke forstår mine følelser som tøs. Jeg håber at andre vil tage mit eksempel til efterretning og selv vil gøre noget for at lev det liv de ønsker. *s*.

mandag den 9. november 2009

Frihed eller...?

Her i ejendommen har vi en beboercafe som jeg startede for 2½år siden. Ofte opstår der en diskussion imellem flere/alle gæsterne, og idag handlede det så om personlig frihed. Først startede det med arrangerede ægteskaber, og mange danskere tror fejlagtigt at den slags kun eksistere blandt muslimer trods at mange kristne grupperinger/sekter og andre religioner har det. Vi talte derefter den personlige frihed vi har i det daglige hvor vores frihed er afhængig hvad andre ønsker. Nogen havde den holdning at man skulle kunne have frihed til hvad som helst for det er demokrati hvilke jeg modsatte mig for man skal vel tage hensyn til andre for ellers begrænser man da deres frihed.

I den slags diskussioner bringer jeg så en ny ting op: Er det okay at jeg afgiver min frihed til en anden person som f.eka. Miss Louise? Blandt en del SM-ere lyder der et forarget NEJ! Altså mener de ikke at jeg må bruge min frihed til at afgive den - men det så har jeg da ikke min frie vilje hvis andre skal bestemme hvad der er godt for mig.

I det daglige kan jeg naturligvis bestemme hvad jeg drikker i beboercafeen f.eks., men når det kommer til sex bestemmer Miss Louisae ligesom Hun bestemmer når vi er sammen. Hun har bestemt at jeg ikke må gå med trusser, at jeg er glat forneden (hvilke jeg som voksen altid har været), og at i varme perioder går jeg uden strømper medmindre Hun synes noget andet. Hun bestemmer hvornår jeg går ud for at være lider, ligesom Hun giver mig lov til at kæle for mig selv og give mig selv orgasme. Hun er delvis også den der bestemmer min påklædning. Inden jeg mødte Hende gik jeg som oftest med hellange nederdele/kjole, men idag er nederdelene/kjolernerne noget kortere og gerne med slidser. Jeg nyder og tænder, især psykisk, på at Hun bestemmer og jeg har givet netop Hende min frihed. Jeg har givet Hende min frihed fuldstændigt sådan at Hun selv bestemmer hvor meget jeg selv kan styre i mit liv. På den måde har jeg vist Hende den største tillid man kan vise den man virkelig stoler på. Jeg har det rigtigt godt ved at det er Hende der sætter grænserne for hvad Hun vil bestemme.

Der er nok flere grunde til hvorfor en slave(tøs) afgiver sin frihed. For nogen er det tryghed, for nogen er det usikkerhed mht. egen formåen, men for mig handler det mest om at jeg i det daglige er den der har kontrol og er den ledendende i det jeg foretager mig og jeg er i det daglige meget selvstændig, og jeg betragter også afgivelse af kontrolen er en positiv udvikling for mig personligt og spirituelt. Jeg er ikke den type tøs der vil bestemme hvad der skal ske når jeg er sammen med Hende, næh jeg tænder kun hvis Hun har den totale kontrol og hvor jeg gør det der ønskes og forventes. Jeg har givet Miss Louise min krop, sjæl og hjerte samt min frihed, og det mener jeg er det gode ved min frihed...*smiler ydmygt*

tirsdag den 3. november 2009

Endnu en solo-opgave

Ja, der er gået nogen dage, men lørdag fejrede jeg og andre hekse (ja, jeg er udover at være slavetæve også indviet heks og shaman) de dødes nat og heksenes nytår, og søndag gik det meste af dagen/aftenen med en fødselsdag hos en god veninde, så tiden har været lidt knap. Torsdag fik jeg ordre af Miss Louise til fredag at bruge lidt tid for mig selv med plugs og de vibrerende klemmer samt nogle instrukser ang. min fantasi. Fredag aften kort efter midnat fandt jeg plugs og klemmer frem. Rummet var kun oplyst af stearinlys. Jeg fandt olie frem og smurte mit bageste hul ind i olien og lod først 2 og siden 3 fingre glide op. Jeg kælede for mig selv og fandt den største plug frem. Efter nogle minutter gled den langsomt i bund. Derefter var det tid for klemmerne; de kom på mine følsomme brystvorter og en let smerte bredte sig fra brystvorterne og ud i kroppen hvor den forvandlede sig til lyst. Jeg lagde mig på min seng, lukkede øjnene, kælede for min krop og skød og lod den indre film køre...

...jeg var hos Miss Louise og det var aften. Hun havde klædt mig i en ret kort og ret nedringet mørke lilla kjole med blondekanter, mørke lilla bred hofteholder, sorte netstrømper, højhælet stiletter og halsbånd. Mit skød er glatbarberet og trusseløst 24/7. Jeg havde fået kraftig øjenmake up på, kind rødt og havde dybrøde læber. Miss Louise fortalte mig at vi skulle ud i aften og jeg skulle bruges rigtigt meget. Hun gav mig en lædermaske på og jeg fik hænderne lagt i håndjern. Jeg blev sat ned på en skammel og ventede i et stykke tid. Miss Louise var gået ud af stuen men kom nu tilbage og førte mig ud til en stationcar. Jeg blev lagt bagest i bilen og vi kørte afsted. Jeg kunne svagt høre Miss'en tale med en mand men ikke hvad de talte om. Efter et stykke tid der føltes som ret lang tid stoppede vi og jeg blev ført ud af bilen og gik på fliser hen til nogle trapper der gik ned til en kælder formentlig.

Der blev ringet på og efter et øjeblik blev døren åbnet og en smuk kvindestemme bød Miss'en og Hendes ledsager velkommen. Det var vist ikke første gang de var her. Jeg blev ført indenfor og et par stærke hænder førte mig ned ad en lang gang og ind i et rum. Min maske blev fjernet og det eneste lys i rummet kom fra nogle lange lys i et par store 7-armet lysestager samt en stor skærm hvor der kørte en SM-film. Jeg blev ført hen til en gabestok og blev låst fast i den. Der stod jeg så helt hjælpeløs. Smukke Miss Louise dukkede op foran mig og bedyrede at jeg trængte til en omgang med spanskrøret før jeg skulle bruges. Jeg fornemmede at der kom folk ind i rummet. Miss'en gik bag mig og jeg hørte spanskrørets susen og mærkede en svag smerte. Hun slog igen og igen, rytmisk og fast. Først gjorde det ikke ret ondt, men så lagde Hun kræfter i slagene og ret hurtigt begyndte jeg at pive og siden kom tårene der løb ned ad kinderne. Jeg vidste godt at hvis jeg bad Hende stoppe ville jeg bare få endnu hårdere slag så jeg tog imod det bedste jeg havde lært og gav slip så smerten blev til lyst. Jeg kunne mærke at jeg dryppede ned på gulvet, hvilke Miss'en også havde bemærket. Hun gik hen til mig, lagde en hånd på min bagdel og kunne konstatere at jeg allerede var både våd og lidt åben. Hun fandt creme frem og smurte mit hul ind. Imens kom en moden fyr hen til mig og stak sin pik frem. Jeg åbnede munden og hans pik trængte ind i min mund. Stille og roligt suttede jeg den til den blev helt stiv, og så gik han om bag mig og trængte ind i mig. En anden fyr kom hen til mig og jeg suttede hans pik der var lang og tynd. Jeg lod tungen lege med hans pikhoved imens jeg nød at den første fyr kneppede mig. Jeg suttede pikken grundigt og kunne efter et stykke tid mærke den første fyr sprøjte oppe i mig. Han gik bort og den anden fyr tog hans plads. En ung fyr med et ret stort lem kom hen til mig og jeg åbnede munden som blev helt fyldt. Jeg lod pikken glide ud og jeg slikkede ned ad pikken og langsomt op til hovedet som jeg slikkede blidt. Fyren stak den ind i min mund og jeg fik den et stykke ned inden jeg havde brug for luft. Efter et stykke tid kom fyren oppe i mig imens den unge fyr sprøjtede en stor ladning sperm ud i mit ansigt og ind i min mund. Jeg var nu vildt liderlig og en ny fyr trængte op i mig imens jeg slikkede den unge fyrs pik helt rent. Derefter kom en ny fyr frem foran mig. Han havde også en ret stor pik og jeg kunne mærke at det også gjaldt den fyr der kneppede mig. Jeg blev godt og grundigt kneppet imens jeg ihærdigt suttede den andens pik. Efter et godt stykke tid sprøjtede han ud i mit ansigt og hår, og mit ansigt drev af sperm. Jeg mærkede at fyren der kneppede mig sprøjtede længe op i mig.

Jeg blev løsnet fra gabestokken og førte hen til et velourforhæng der blev trukket fra og afslørede en stor dobbeltseng med et rødt latexlagen. Jeg fik ordre på at lægge mig på ryggen og mine hænder blev lagt i manchetter der blev sat i lænker der blev låst til sengens hovedgærde. Et par puder blev lagt ind under min bagdel og en fyr kravlede op til mig og trængte blidt ind i mit efterhånden godt snasket hul imens 2 fyre kravlede op til mit hoved. Imens jeg blev kneppet suttede og slikkede jeg 2 dejlige pikke. Efter et lille stykke tid tog den ene fat i min kjole og fik flået i den overste del der revnede og mine bryster var frie. Den ene sprøjtede ud over mit ansigt og ind ind i munden imens den anden lod sin sperm sprøjte ud over mine bryster og min hals. Jeg slikkede deres pikke rene og de forsvandt. En moden mand lagde sig ind over mit hoved og lod sin pik glide ind i min mund. Jeg lå så godt at han kunne lave deep throat på mig. Jeg kunne mærke at der blev sprøjtet oppe i mit bageste hul og derefter at en ny trængte ind i mig. Jeg suttede den modne mands pik langsomt og legede med tungen på pikhovedet inden han gled ind i min mund igen.

Jeg lå der på sengen, fastlåst og blev kneppet i mine 2 liderlige huller og nød det. Jeg er Miss Louises perverse ludertæve og nyder det. Jeg følte jeg var i himmelen og kunne mærke jeg blev godt og grundigt brugt i mine huller. Den ene efter den anden trængte enten ind i mit nederste hul eller ind i munden og jeg blev oversprøjtet i ansigtet, håret, på brysterne og halsen samt på maven og i mit hul. Tiden forsvandt og jeg nød hver et sekund og hver et sprøjt. Orgasmerne begyndte at rulle i min krop og jeg så smukt fyrværkeri. Jeg forsvandt af og til i orgasmer imens spermen drev ned over mit ansigt og krop.

Til sidst havde alle fyrene fået hvad de ville og Miss Louise løsnede mig fra sengen imens Hun konstaterede at Hendes perverse ludertæve var blevet brugt af 15 fyre. Jeg kiggede overrasket op på Hende og rødmede let. Hun fortalte at Hun havde fotos af det hele og det ville blive lagt på nettet. Jeg rødmede igen og kunne mærke at jeg stadig var liderlig. Jeg blev ført ud i et stort badeværelse hvor jeg tog min tilsølede kjole af og lagde mig på knæ. Miss Louise mente at jeg skulles spules og det blev jeg da flere af de 15 fyre pissede udover mig. Jeg drak noget af det men det meste løb ned ad mit ansigt, hår og krop. Derefter fik jeg ordre på at tage kjolen på igen og Miss'en konstaterede at jeg lugtede som det jeg var: en luderso. Jeg fik masken på og blev ført ud og bagi bilen. Der lå jeg som en ildelugtende overpisset og overspermet luderso til vi kom hjem...

Det var en vidunderlig fantasi og jeg fik flere orgasmer og ærgede mig over at jeg ikke havde brugt den store dildo for jeg var ret åben i mit hul. Jeg tog klemmerne af brystvorterne, fjernede plug, rengjorde den og tog et kort bad. Derefter gik jeg i køkkenet og fik et par sandwiches, hvorefter jeg gik i seng hvor jeg tænkte på fantasien og gled ind i søvnen med et smil.